Μπράντλεϊ: «Ο Γκαρνέτ με έβριζε για μέρες για ένα χαμένο λέι απ στην προπόνηση!»

Μπράντλεϊ: «Ο Γκαρνέτ με έβριζε για μέρες για ένα χαμένο λέι απ στην προπόνηση!»

Αλέξανδρος Καραλής
Μπράντλεϊ: «Ο Γκαρνέτ με έβριζε για μέρες για ένα χαμένο λέι απ στην προπόνηση!»

bet365

Ο Έιβερι Μπράντλεϊ είναι πλέον βετεράνος στο NBA, καθώς ετοιμάζεται για την 7η σεζόν του στους «Κέλτες» και αναφέρθηκε στην πρώτη του σεζόν στη λίγκα και την εμπειρία του με τον Γκαρνέτ.

Ο 25χρονος Αμερικανός μπορεί να αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας της Βοστώνης πλέον, όμως η προσαρμογή δεν ήταν τόσο εύκολη κατά την πρώτη του σεζόν.

Σε συνέντευξη του σε αμερικάνικο μέσο, ο Μπράντλεϊ παραδέχθηκε ότι 2010-11, που ήταν η πρώτη του χρονιά στο NBA, φοβόταν να πάρει επιθέσεις στην προπόνηση με το φόβο μην τα κάνει «μαντάρα» μπροστά στα μάτια των βετεράνων συμπαικτών του.

Σε μία προπόνηση, ο Αμερικανός γκαρντ «έτρεξε» ο ίδιος μια επίθεση, αστοχώντας στο τέλος της σε ένα λέι απ, γεγονός που προκάλεσε την οργή του Γκαρνέτ.

«Έφτασα εκεί κι έχασα ένα λέι απ, κι ο KG με έβρισε. Κάθε μέρα που με έβλεπε, μου την έλεγε συνέχεια!», σημείωσε ο Μπράντλεϊ.

Στη διάρκεια της σεζόν έπαιξε μόνο σε 31 παιχνίδια με τους «Κέλτες», έπαιξε στο NBDL κι όταν επέστρεψε στους Σέλτικς, σε μια προπόνηση κάρφωσε 2 φορές, μία μπροστά στον Σακίλ και μία στον Πέρκινς κι ο Ρίβερς διέκοψε την προπόνηση σε εκείνο το σημείο, που ήταν κι εκείνο που κέρδισε τελικά τον Γκαρνέτ.

«Ο Γκαρνέτ κι ο Ρόντο μου είπαν "είσαι έτοιμος για το NBA τώρα". Αυτά που έκανε ο Κέβιν για μένα, ήταν πολλά. Αυτοί οι δυο είναι αδέλφια μου. Ο Κέβιν δεν μιλάει σε πολλούς ανθρώπους, δεν είναι πολύ καλός στην επικοινωνία», τόνισε ο Μπράντλεϊ κλείνοντας τη συνέντευξη.

 

NBA Τελευταία Νέα