Πιστιόλης: «Σπουδαία προσωπικότητα ο Νίκολς»

«ΕΣΤΑΞΕ ΜΕΛΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

Πιστιόλης: «Σπουδαία προσωπικότητα ο Νίκολς»

Πιστιόλης: «Σπουδαία προσωπικότητα ο Νίκολς»

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» και μέχρι πρότινος δικό του παίκτη, Ντεμέτρις Νίκολς, πλέκοντάς του το εγκώμιο.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ολοκλήρωσε την του φετινή μεταγραφή με την απόκτηση του Αμερικανού πρώην φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κλείνοντας ιδανικά τη φροντ λάιν του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός πέρασε της 2 τελευταίες σεζόν στη Ρωσία υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη κι ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού, Ανδρέας Πιστιόλης, μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκολς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

- Για το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή και μια σπουδαία προσωπικότητα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση 3 όσο και στη θέση 4. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι εξαιρετικός αμυντικός, ενώ στην επίθεση έχει πάρα πολύ καλό σουτ. Από τη στιγμή που η ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods έχει πολύ καλούς δημιουργούς, τότε θα τους εκμεταλλευτεί σίγουρα. Δεν είναι ο παίκτης που θα βγει μπροστά για να σου βάλει 20 πόντους. Αλλά είναι ο παίκτης που κάθε βράδυ θα ανταποκριθεί απόλυτα στον ρόλο που θα του δώσει ο προπονητής του. Είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Θα πάει στο γήπεδο μια ώρα πριν την προπόνηση και θα φύγει μια ώρα μετά το τέλος της».  

- Για τον χαρακτήρα του: «Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Οικογενειάρχης με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν πρόκειται να ξεφύγει, δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Είναι απολύτως συγκεντρωμένος στο μπάσκετ, στο επάγγελμά του και λόγω της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας που τον διέπει, κάνει τα πάντα, ώστε να βοηθάει τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται». 

- Για τους λόγους, που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ: «Εμείς στην ΤΣΣΚΑ έχουμε ένα πλάνο να προσπαθούμε να αποκτούμε όποιον ταλαντούχο Ρώσο παίκτη υπάρχει στην αγορά. Κάναμε μια σπουδαία μεταγραφή με τον Σέμεν Αντόνοφ και όπως είναι φυσιολογικό, θέλουμε να του δώσουμε ευκαιρίες. Με τον Νίκολς στην ομάδα δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρώ πως ο Νίκολς θα συνέχιζε κανονικά και για τρίτη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ».

Best of internet