Γιαννόπουλος: «Η πιο δύσκολη περίοδος της χρονιάς, κάνουμε καλή δουλειά!»

Αλέξανδρος Καραλής
Γιαννόπουλος: «Η πιο δύσκολη περίοδος της χρονιάς, κάνουμε καλή δουλειά!»

bet365

Η προετοιμασία του Ρεθύμνου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για το «πιο δύσκολο σημείο της χρονιάς» αλλά και για την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Σίγουρα η περίοδος της προετοιμασίας είναι μια δύσκολη κι επίπονη δοκιμασία για τους παίκτες των ομάδων, όμως είναι εκεί που χτίζονται και «μοντάρονται» οι ομάδες κι ο Χάρης Γιαννόπουλος το ξέρει αυτό και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

«Ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που παρέμειναν για δεύτερη σερί σεζόν στις τάξεις της ομάδας μας και με δηλώσεις του στο rethymnobc.gr σχολίασε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας, τονίζοντας πως η βελτίωση είναι καθημερινή, ενώ αναμένει τα πρώτα φιλικά για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. «Κάθε αρχή είναι πάρα πολύ δύσκολη γιατί εκτός από το ότι πρέπει να μάθεις τους συμπαίκτες σου και να “βρεθείς” μαζί τους μέσα στο γήπεδο πρέπει να χτίσεις το σώμα σου και την φυσική κατάσταση της ομάδας το οποίο θεωρώ πως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θα πρέπει να λειτουργήσεις σωματικά στο 100% αλλά και πνευματικά γιατί κάθε μέρα μπαίνουν καινούρια πράγματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, οπότε είναι σίγουρα η πιο δύσκολη περίοδος της χρονιάς.

Από κει και πέρα θεωρώ πως κάνουμε πολύ καλή δουλειά, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε περισσότερο και σίγουρα πιο γρήγορα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Περιμένουμε και τα πρώτα φιλικά να δούμε που είμαστε και να συνεχίσουμε να προσθέτουμε πράγματα μέχρι να έρθει και ο κόουτς και να δούμε ολοκληρωμένη την “εικόνα” μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα