Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πάτρας 97-51

Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πάτρας 97-51

Γιάννης Ράμμας
Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πάτρας 97-51

bet365

Παρότι πολύ νωρίς ακόμα και με αντίπαλο σαφώς κατώτερου επιπέδου ο νέος Παναθηναϊκός ήταν... φουριόζος κι επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με το ευρύ 97-51 στο Καρπενήσι.

Το φιλικό αντικατέστησε την προπόνηση στο πρόγραμμα των δύο ομάδων (χωρίς τον Κρις Σίνγκλετον ο μεν, χωρίς τον κατά τ' άλλα παρών Μουχάμαντ Φαγέ ο δε) και προφανώς το αποτέλεσμα έχει ελάχιστη σημασία, αλλά τόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης όσο ο Νίκος Βετούλας είδαν αρκετά απ' όλα όσα ήθελαν ή... δεν ήθελαν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα προκειμένου να σπάσουμε τη μονοτονία των προπονήσεων. Είχαμε διάθεση και ρυθμό. Είδαμε και κάποια πράγματα, αλλά νομίζω πως το πιο σημαντικό ήταν η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά κι ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη, πράγμα λογικό» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης.

Απ' την πλευρά του, ο Νίκος Βετούλας του νεοφώτιστου Προμηθέα εξήγησε πως «ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Περισσότερο έγινε για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, αλλά και για να ξεμουδιάσουμε απ' τη σκληρή προετοιμασία. Σίγουρα δε μπορούμε να κρίνουμε το παιχνίδι τακτικά. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ υψηλότερου επιπέδου από εμάς. Περιμένουμε και την ενσωμάτωση του Φαγέ και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Τα δεκάλεπτα: 33-17, 53-29, 76-44, 97-51

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα