Καπογιάννη: «Νταμπλ στην Ελλάδα, μακριά στην Ευρώπη»

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Καπογιάννη: «Νταμπλ στην Ελλάδα, μακριά στην Ευρώπη»

Η Ελένη Καπογιάννη προπόνησε τις παίκτριες για πρώτη φορά φέτος και τους τους ανέφερε τους στόχους του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Καπογιάννη: «Νταμπλ στην Ελλάδα, μακριά στην Ευρώπη»

Παρά τις απουσίες ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του στο κλειστό της Γλυφάδας. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα επαναλαμβάνοντας το νταμπλ και στην Ευρώπη να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν.

Τα νέα πρόσωπα ήταν οι  Κατερίνα Μπαρτόνοβα και Στέλλα Φουράκη ενώ το παρών έδωσαν η Λικέντρα Τζόνσον, η  Όλγα Χατζηνικολάου, η Εβίνα Σταμάτη, η Τάνια Χαλιβέρα, η  Αφροδίτη Κοσμά, η Πέλλυ Παπαμιχαήλ, η Μαρία Ρόζα Μπόνη και η Νατάσα Γκοτζή.  Οι δυο νέοι αρχηγοί για τη σεζόν 2016-2017 θα είναι η Όλγα Χατζηνικολάου και η Εβίνα Σταμάτη.

Καπογιάννη: «Να δώσουμε χαρές στον κόσμο του Ολυμπιακού»

«Ξεκινάμε τη φετινή χρονιά με πολύ μεγάλες προσδοκίες. Σαφώς είμαστε Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός είναι σε εισαγωγικά καταδικασμένος για να διεκδικεί την κορυφή και να είναι στην κορυφή. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Θεωρούμε ότι έχουμε φτιάξει πολύ δυνατή ομάδα και το στοίχημα για εμάς είναι να γίνουμε ομάδα. Περιμένουμε να ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες αθλήτριες και σε βάθος χρόνου να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία οι αθλήτριες και το επιτελείο και να μπορέσουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Χατζηνικολάου: «Ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα»

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που είμαστε συγκεντρωμένες εδώ για την έναρξη της νέας σεζόν. Η περσινή, πρώτη του τμήματος , ήταν πολύ πετυχημένη αλλά με τις μεταγραφές που έγιναν δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλους στόχους. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, πήραμε έμπειρες αλλά και πολύ αξιόλογες παίκτριες ενώ παράλληλα έμεινε ο βασικός κορμός που έχει δέσει και έχει κερδίσει τίτλους. Θεωρώ ότι αν έχουμε όλοι την υγεία μας και πάνε τα πράγματα όπως πρέπει θα πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.  Είναι πολύ σημαντικό φέτος με την Ευρώπη να έχουμε τον κόσμο κοντά μας γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει σε άλλη ομάδα ούτε εκτός συνόρων, ανάλογος κόσμος με του Ολυμπιακού.  Αυτό πιστεύω ότι θα είναι η δύναμή μας μέσα στην έδρα μας και αν είναι δίπλα μας θα φτάσουμε ψηλά».

Σταμάτη: «Θα βοηθήσουν πολύ οι προσθήκες»

«Αρχικά να ευχηθώ να έχουμε την υγεία μας. Έτσι να ξεκινήσουμε με σωστές βάσεις και τα υπόλοιπα έρχονται. Οι στόχοι μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και όσον αφορά την Ευρώπη, πιστεύω και εύχομαι θα κάνουμε πολύ καλή πορεία και να διακριθούμε. Σίγουρα οι προσθήκες των νέων παικτριών θα βοηθήσουν πολύ στην πορεία μας. Εγώ με την σειρά μου θέλω να πω ότι θα είναι μεγάλη μου τιμή που θα έχω την αρμοδιότητα του αρχηγού στην ομάδα. Είναι μεγάλη ευθύνη και εύχομαι η νέα χρονιά να ξεκινήσει και να τελειώσει όπως η περσινή».

Best of internet