Όλο χαμόγελα πριν μπουν στο λεωφορείο για Καρπενήσι οι «πράσινοι» (pics)

ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΩΤΣΗΣ

Όλο χαμόγελα πριν μπουν στο λεωφορείο για Καρπενήσι οι «πράσινοι» (pics)

Πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Αντώνης Φώτσης τόνισε πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να δουλέψουν σκληρά.

Όλο χαμόγελα πριν μπουν στο λεωφορείο για Καρπενήσι οι «πράσινοι» (pics)

Οι «πράσινοι» σήμερα το πρωί (21/8) αναχώρησαν για το Καρπενήσι με μόνους απόντες τον Τζέιμς Γκιστ που φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι και θα πάει άμεσα να συναντήσει την υπόλοιπη ομάδα και τον Κρις Σίνγκλετον που εξακολουθεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Κατά τα άλλα ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όπως είπες και ο Αντώνης Φώτσης προτού μπει στο λεωφορείο το «τριφύλλι» πάει στο Καρπενήσι έτοιμο για σκληρή δουλειά: «Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το “χτίσιμο” της ομάδας. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Θα πρέπει άπαντες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δουλέψουμε σκληρά ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας. Σίγουρα είναι θετικό το ότι θα είμαστε σχεδόν όλοι μαζί στο Καρπενήσι. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι ως ομάδα όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες».

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πάλι στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει ήδη στην ομάδα: «Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο, από την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, δουλεύουμε σκληρά. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό θα συνεχιστεί και στο Καρπενήσι. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Εύχομαι όλοι να έχουμε την υγειά μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, υποστήριξε πως υπάρχουν οι συνθήκες για μια εξαιρετική χρόνια: «Πηγαίνουμε για ακόμη μια χρονιά στο Καρπενήσι προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν. Οι συνθήκες εκεί είναι οι ιδανικές, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εργαστούμε σκληρά υπό τις οδηγίες των προπονητών μας, ώστε να έχουμε μια καλή χρονιά».

Best of internet