Ισλανδική ενίσχυση η ΑΕΛ

Ισλανδική ενίσχυση η ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΛ ενισχύθηκε ενόψει της νέας σεζόν ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σίγκουρντουρ Θορστέινσον.

Ο Ισλανδός φόργουορντ/σέντερ γνωρίζει την κατηγορία καθώς την περσινή σεζόν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Μαχητών.

Η ανακοίνωση της ομάδας της ΑΕΛ:

«H ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, με φόντο τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ανακοινώνει την ενίσχυσή της στη θέσεις «4» και «5» μετά τη συμφωνία με τον διεθνή Ισλανδό καλαθοσφαιριστή Σίγκουρντουρ Θορστέινσον.

Ο γεννηθείς στις 08/07/1988 και ύψους 2,04 μ. Θορστέινσον έδειξε τις δυνατότητές του στην Α2 Εθνική Κατηγορία ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο καθώς αποτέλεσε μέλος της ομάδας των Μαχητών Πεύκων, έχοντας μ.ό. 11,7 πόντους ανά παιχνίδι και 7,8 ριμπάουντ. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Ισλανδία και Σουηδία, και στις παρακάτω ομάδες:

KFI Reykjavik (2003-06, Ισλανδία)

Keflavik (2006-11, Iσλανδία)

UMF Grindavik (2011-14, Iσλανδία)

Solna Vikings (2014-15, Σουηδία).

Ο Θορστέινσον θα ενισχύσει την ΑΕΛ από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ καλωσορίζει τον Θορστέινσον στην ομάδα, ευχόμενη αυτός και οι συμπαίκτες του να έχουν υγεία για να προσφέρουν αυτά που αποδεδειγμένα μπορούν στη νέα προσπάθεια που ξεκινά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα