Μένει οριστικά στη Ζαλγκίρις ο Βουγιούκας

Μένει οριστικά στη Ζαλγκίρις ο Βουγιούκας

Αλέξανδρος Καραλής
Μένει οριστικά στη Ζαλγκίρις ο Βουγιούκας

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Ζαλγκίρις, αφού έχει συμφωνήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Κάουνας για την επόμενη σεζόν, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το gazzetta.gr.

Όπως έγραψε πρώτο το gazzetta.gr, ο Ίαν Βουγιούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Ζαλγκίρις και τη νέα χρονιά, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Κάουνας για νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της παραμονής του.

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωσή του για τον Παναθηναϊκό, ο 31χρονος σέντερ εξέτασε όλες τις προτάσεις που είχε και αποφάσισε πως η ανανέωση με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν η καλύτερη δυνατή λύση.

Έτσι η Ζαλγκίρις θα διατηρήσει στο ρόστερ της έναν παίκτη που επιθυμούσα διακαώς να έχει και τη νέα χρονιά, καθώς ο Έλληνας ψηλός ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του την περασμένη σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 11,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά παιχνίδι στην Euroleague.

 

Τελευταία Νέα