Πολύμηνη απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο και μία αγωνιστική στον Παναθηναϊκό

Γιάννης Ράμμας
Πολύμηνη απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο και μία αγωνιστική στον Παναθηναϊκό
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με 16μηνη απαγόρευση εισόδου και τον Παναθηναϊκό με μία αγωνιστική. Γιατί θα... κλείσει στους 14 μήνες η ποινή του πρώτου.

Επικαλούμενος τότε (13/4) απόφαση του ΑΣΕΑΔ ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε παραστεί στους Τελικούς της Α1, αρχής γενομένης απ' το Game 1 στο ΣΕΦ, αλλά η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε τις ενστάσεις της και τις εξέφρασε με νέες καταγγελίες στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Ομοίως για συγκεκριμένη δήλωσή του.

Η απόφαση ήταν σε βάρος του ίδιου και της ομάδος.

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με 16μηνη (8+8) απαγόρευση εισόδου για το Game 1 & 2 της τελικής φάσης των playoffs (και €10.000+€10.000 αντιστοίχως), ενώ εκκρεμεί η απόφαση για τη δήλωσή του. Όπως και να 'χει, η... σούμα θα 'ναι 14 μήνες, αφού η συγχώνευση των ποινών ορίζει την ισχύ της πρώτης ποινής (8 μήνες) συν τα 3/4 της αμέσως επόμενης (6 απ' τους υπόλοιπους 8).

Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως η... μπάλα πήρε και την ομάδα και θα μπει στη νέα χρονιά με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ καλείται να πληρώσει και €30.000 (15.000+15.000).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα