Ποδοσφαιρικό «deal» της Μπάρτσα για Χάνγκα!

Ποδοσφαιρικό «deal» της Μπάρτσα για Χάνγκα!

Ποδοσφαιρικό «deal» της Μπάρτσα για Χάνγκα!

bet365

Ένα σεβαστό χρηματικό ποσό αλλά και τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές για την Αλαβέζ που ανέβηκε στην Primera Division, αποτελούν τα ανταλλάγματα της πρωτόγνωρης συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με την Λαμποράλ Κούτσα για την απόκτηση του Ούγγρου φόργουορντ.

Είναι γνωστό ότι το «αφεντικό» των Βάσκων δεν παραχωρεί παίκτες για την ψυχή της... μάνας του, αλλά αυτή η συμφωνία που επεξεργάστηκε κι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει, δεν έχει προηγούμενο όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ο λόγος για τον Χοσεάν Κερεχέτα, που εκτός από την Λαμποράλ Κούτσα, διαχειρίζεται τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βιτόρια, που πριν από λίγους μήνες προβιβάστηκε στην Primera Division. Έτσι λοιπόν, ο πολυμήχανος παράγοντας εκμεταλλεύτηκε το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Άνταμ Χάνγκα και εκτός της ενίσχυσης του ταμείου της ομάδας με μετρητά,
σκέφτηκε να ενδυναμώσει και το ρόστερ της νεοφώτιστης Αλαβέζ!

Κατά πως φαίνεται, η μετακόμιση του 27χρονου Ούγγρου φόργουορντ στην Βαρκελώνη, μετά από επιθυμία και του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το gazzetta.gr, θα συνδυαστεί με τον δανεισμό ενός ή ακόμη και δύο παικτών από το πλούσιο ρόστερ των «μπλαουγκράνα». Ο Χάνγκα, που έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Βάσκους, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις πέρυσι σε ισπανικό πρωτάθλημα και ταιριάζει πλήρως στον σχεδιασμό του 51χρονου τεχνικού κι αυτός είναι ο λόγος που οι Καταλανοί, θα αναγκαστούν να πληρώσουν buy-out (Κλαβέρ & Χάνγκα) ή χρήματα για αποζημίωση (Πασκουάλ και Λοκομοτίβ Κουμπάν) για 4η φορά στο εφετινό καλοκαίρι. Κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Γκιγιέμ Βίβες, που ανήκει στη Βαλένθια.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα