Απορίες Ολυμπιακού για δήλωση Γιαννακόπουλου

Απορίες Ολυμπιακού για δήλωση Γιαννακόπουλου
Μέσω διαρροής στον Ολυμπιακό δε δέχονται πως έχει αλλάξει συμπεριφορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και στέκονται στη δήλωσή του μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την ομάδα του.

Στην πρόσφατη Γ.Σ του ΕΣΑΚΕ η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε στο θέμα για τις ποινές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πως ο ισχυρός άντρας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έδειξε πολύ καλή συμπεριφορά και δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, ωστόσο στην πλευρά του Ολυμπιακού διαφωνούν.

Η επίσημη θέση των Πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρει πως, «δε δεχόμαστε ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως μετά τον τελικό όπου κατακτήσαμε τον τίτλο επισκέφτηκε τα αποδυτήριά μας και μας έδωσε συγχαρητήρια. Την επόμενη μέρα όμως έκανε μία δήλωση εκ διαμέτρου αντίθετη μιλώντας για διαιτητικές αποφάσεις και κλωτσιά στα αρχ....

Αλήθεια αρνείται πως έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση γιατί υπήρχε εκείνη την ημέρα σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων συμπεριλαμβανομένης και αυτής που ανήκει στην ιδιοκτησία του».

Η εκ των νομικών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μαργαρίτα Θάνου ενημέρωσε στη Γ.Σ τους Πειραιώτες - σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται - πως αυτή η δήλωση ουδέποτε έγινε από τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων», με τους Πειραιώτες, όμως να αναρωτιούνται γιατί δεν διαψεύστηκε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα