Τζούλιους Έρβινγκ: «ΛαΒίν ο καλύτερος dunker μετά τον Κάρτερ!» (vids)

Τζούλιους Έρβινγκ: «ΛαΒίν ο καλύτερος dunker μετά τον Κάρτερ!» (vids)

Τζούλιους Έρβινγκ: «ΛαΒίν ο καλύτερος dunker μετά τον Κάρτερ!» (vids)

bet365

Ο θρυλικός «Dr. J» εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από αυτά που έχει δει από τον Ζακ ΛαΒίν στους 2 διαγωνισμούς καρφωμάτων που κέρδισε και δήλωσε πως τον θεωρεί τον καλύτερο dunker μετά τον Κάρτερ.

Ο ίδιος ο Έρβινγκ ήταν ένας από τους εντυπωσιακότερους παίκτες του NBA και φημιζόταν για τα καρφώματα του, οπότε τα λεγόμενά του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο Έρβινγκ δήλωσε για τον 21χρονο γκαρντ της Μινεσότα: «Ο Ζακ κάνει επίδειξη τα τελευταία δύο χρόνια. Πρέπει να πάρει τα εύσημα γι' αυτό. Δεν ξέρω αν ο παράγοντας «έκπληξη» και ο χρονικός συντονισμός στα καρφώματα που κάνει είναι τόσο εύστοχα όσο αυτά που ο Βινς Κάρτερ έφερε στο προσκήνιο όταν έκανε μερικά πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί. Θα μπορούσα να τοποθετήσω τον Λαβίν μεταξύ μιας σειράς παικτών όπως ο Κόνι Χόκινς, εγώ, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Ντομινίκ Ουίλκινς, ο Κλάιντ Ντρέξλερ και ο Βινς Κάρτερ, σε ότι αφορά τα καρφώματα.»

Ο «Dr. J» σχολίασε και τον τελευταίο διαγωνισμό καρφωμάτων, λέγοντας: «Ήταν σαφώς τόσο καλός όσο η αναμέτρηση Ουίλκινς - Τζόρνταν. Αλλά ο ΛαΒίν και ο Γκόρντον έθεσαν αλλού τον πήχη. Θα ήθελα να θέσω αυτά τα δύο παιδιά και τα πράγματα που έκαναν στον τελευταίο διαγωνισμό στο Τορόντο, πάνω από τον πήχη. Ακόμη και για τους ίδιους ή για τα νέα παιδιά έχουν ανεβάσει πλέον τον πήχη σε ένα διαφορετικό επίπεδο.»

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

 

NBA Τελευταία Νέα