Ικετεύει για μία ευκαιρία ο Βον Ουέιφερ (pics)

ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΛΛΟΤΕ ΞΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ικετεύει για μία ευκαιρία ο Βον Ουέιφερ (pics)

Ικετεύει για μία ευκαιρία ο Βον Ουέιφερ (pics)

Η καριέρα του Βον Ουέιφερ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και μέσω twitter ικετεύει για μία ακόμη ευκαιρία στο ΝΒΑ. 

Για λίγους μήνες το 2009 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά δε βοήθησε το παραμικρό τους Πειραιώτες. Στη συνέχεια πήγε στους Σέλτικς όπου άπαντες τον θυμούνται να πανηγυρίζει έξαλλα ένα χαμένο κάρφωμα και έκτοτε γενιά περιπλανιέται στην Κίνα, στο Πουέρτο Ρίκο και στο NBDL.

Ο Βον Ουέιφερ ξέσπασε πάντως στο twitter ικετεύοντας για μία ακόμη ευκαιρία στο ΝΒΑ ενώ ζήτησε από τα νεαρά παιδιά να μην τον έχουν πρότυπο.

Η πλήρης αναφορά του στο twitter: «Μακάρι να είχα τη νοοτροπία που έχω τώρα όταν ήμουν νέος. Δεν έχει νόημα όσο ταλέντο κι αν διαθέτεις, αν το μυαλό σου δεν είναι στο σωστό δρόμο. Προσεύχομαι για μία ακόμη ευκαιρία. Μπορεί αν μην έρθει ποτέ. Θα το πάρω ως μάθημα ζωής. Τίποτα δε σου υπόσχονται. Σας παρακαλώ παιδιά μη γίνεται σαν κι εμένα. Ξόδεψα το χρόνο μου και το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός, αλλά τώρα προσπαθώ να μπω στο σωστό δρόμο. Δεν ντρέπομαι και ικετεύω μέσω των social media για μία ευκαιρία στο ΝΒΑ. Δε με νοιάζει τίποτα, δώστε μου μόνο μία ευκαιρία. Αν δε χτυπήσει το τηλέφωνό μου μέχρι τις 15 του μήνα, θα πάρω σβάρνα τις πόρτες των γυμναστηρίων των ομάδων του ΝΒΑ και θα ρωτάω τι χρειάζεται να κάνω για να μου δώσουν μία ευκαιρία». 

Best of internet