Τολιόπουλος: «Είμαι έτοιμος, αλλά ν' αποδείξω ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό»

Τολιόπουλος: «Είμαι έτοιμος, αλλά ν' αποδείξω ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος τόνισε πως έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό.  

Τολιόπουλος: «Είμαι έτοιμος, αλλά ν' αποδείξω ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στον sport-fm για την ανατροπή κόντρα στην Κροατία στο Eurobasket U20: «Ξέραμε ότι δεν είχε τελειώσει το παιχνίδι και ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε, γιατί στο μπάσκετ γίνονται ανατροπές. Στα αποδυτήρια ο κόουτς μας μίλησε και μας έδειξε πως πρέπει να παίξουμε. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε τα δύο σουτ που ήταν ψυχολογίας και έτσι έγινε η ανατροπή».

Για την ήττα από την Ισλανδία: «Σίγουρα μας επηρέασε η ήττα από την Ισλανδία. Μετά από αυτή την ήττα σχεδόν όλη η ομάδα δεν κοιμήθηκε το βράδυ. Ήταν δύσκολη ήττα, αλλά τη διαχειριστήκαμε καλά και δείξαμε χαρακτήρα. Μπορεί να πήραμε την τρίτη θέση, αλλά πήραμε την άνοδο που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος».

Για τη γενιά του: «Αυτή η γενιά τα τελευταία 2-3 χρόνια το δείχνει τα καλοκαίρια που αγωνίζεται ότι αξίζει πολλά. Και πέρυσι και στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο που χάσαμε από τις ΗΠΑ. Είναι μία καλή γενιά και μπορεί να αλλάξει το ελληνικό μπάσκετ στο μέλλον».

Για το αν του κάνει καλό που παίζει στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα το να παίρνεις παιχνίδια σε μία ομάδα, είτε αυτή είναι Α1, είτε Α2 είναι καλό. Αλλά από την άλλη και να είσαι σε μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, η ΑΕΚ σίγουρα κερδίζεις πολλά από αυτά. Να παίζεις και να προπονείσαι με τους καλύτερους στην Ευρώπη. Και από αυτά τα δύο κερδίζεις».

Για τον χρόνο του στους «ερυθρόλευκους»: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερος, από την παρουσία μου στον Ολυμπιακό και σίγουρα με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στον Ολυμπιακό υπάρχει αδερφικό κλίμα και όλοι βοηθούν εμένα, αλλά και τον Μουράτο. Μόνο να κερδίζω έχω στον Ολυμπιακό και τίποτε λιγότερο. Το ακούω ότι μπορεί να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν. Αλλά, αν δεν δείξω ότι είμαι ικανός και δεν δουλεύω στις προπονήσεις δεν θα έχω την απαίτηση να παίξω. Θα πρέπει να δείξω ότι μπορώ να παίξω και έτσι να πάρω τις ευκαιρίες μου».

Best of internet