Σίγκλεντον: «Πάμε για το 7ο»

Σίγκλεντον: «Πάμε για το 7ο»

Gazzetta team
Σίγκλεντον: «Πάμε για το 7ο»

bet365

Τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και τους στόχους του για την νέα σεζόν, ανέλυσε ο Κρις Σίνγκλετον.

Έτοιμος να ανέβει επίπεδο μαζί με τον Παναθηναϊκό, δηλώνει ο Κρις Σίνγκλετον, που μίλησε για τις φιλοδοξίες του, το 7ο αστέρι που θέλει να κατακτήσει με το «τριφύλλι» και τον Μπουρούση, που χαρακτήρισε... φονιά, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του που θα τον έχει συμπαίκτη και όχι αντίπαλο.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του 26χρονου Αμερικανού στην εφημερίδα «Αγορά»

Για τις προσδοκίες του με τον Παναθηναϊκό: «Με τη νέα μου ομάδα θέλω να κερδίσω τα πάντα. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του ρόστερ δείχνουν ότι αυτοί ακριβώς είναι οι στόχοι μας. Οι προσδοκίες είναι υψηλότατες και είμαι έτοιμος να τις κάνω πραγματικότητα»

Για το κίνητρό του: «Υπάρχει μεγάλο κίνητρο από το να είσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, σε μία ιστορική ομάδα; Με αυτή τη μεταγραφή ανεβαίνω κι εγώ επίπεδο. Ο στόχος μου είναι σαφής. Ένα ακόμη αστέρι, για τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο. Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό κάθε χρόνο αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, αυτή είναι η ιστορική παρακαταθήκη της ομάδας».

Για τον λόγο που έμεινε στην Ευρώπη: «Δεν βιάζομαι, δεν έχω άγχος για ένα τέτοιο βήμα. Όλα μού έλεγα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν πραγματικά πολύ τιμητικός. Ακόμα και οι φίλαθλοί μας επικοινώνησαν μαζί μου. Μου έδωσε τις καλύτερες πληροφορίες και ο Ντομινίκ Γουίλκινς. Μου είπε πόσο ευτυχισμένο μπορεί να με κάνουν η ομάδα και η Ελλάδα. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι».

Για τη συνεργασία του με τον Μπουρούση: «Πέρυσι παίξαμε αντίπαλοι στον μικρό τελικό. Ήταν "φονιάς". Ευτυχώς εφέτος θα είμαστε συμπαίκτες. Ο Μπουρούσης είναι κορυφαίος στην Ευρωλίγκα και για αυτό προσέλκυσε και το ενδιαφέρον των Σπερς. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα