Ο Σφαιρόπουλος «χαλάρωσε» στην Τήνο

Gazzetta team
Ο Σφαιρόπουλος «χαλάρωσε» στην Τήνο

bet365

Διακοπές στην Τήνο για τον προπονητή του Ολυμπιακού, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και φωτογραφήθηκε με αρκετούς φίλους του μπάσκετ.

Στην Τήνο παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού πέρασε λίγες ημέρες χαλάρωσης στο νησί του Αιγαίου, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητος, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Εκείνος από την πλευρά του, δεν τους χάλασε το χατίρι είτε πριν πάει για μπάνιο στη θάλασσα όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έξω από γνωστό beach bar στα Μαράθια με τον παίκτη του Περιστεριώνα, Αντώνη Ρουγγέρη και στην δεύτερη φωτογραφία, με τον επίσης παίκτη της Τηνιακής ομάδας, Φραγκίσκο Δελατόλα, στα στενά του νησιού έτοιμος να απολαύσει το ποτό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νησί της Μεγαλόχαρης παραβρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και ο νεοαποκτηθέντας σέντερ του Παναθηναϊκού Γιάννη Μπουρούσης με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο Aegean Basketaball Festival που διεξήχθη στο γειτονικό νησί της Σύρου.

Πηγή sportcyclades.gr

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα