Μυθικό στοίχημα στα τρίποντα με Παπαλουκά εναντίον Σπανούλη (vid)

Gazzetta team
Μυθικό στοίχημα στα τρίποντα με Παπαλουκά εναντίον Σπανούλη (vid)

bet365

Όταν τα φώτα έπεσαν στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Βασίλης Σπανούλης «συγκρούστηκαν» μέσα στα μαύρα σκοτάδια με τα μεταξύ τους πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

Σαν δύο μικρά παιδιά λοιπόν ο Παπαλουκάς με τον Σπανούλη αντάλλαξαν «φιλοφρονήσεις» και έβαλαν στοίχημα στα τρίποντα με τον πρώτο να είναι ο πιο ομιλητικός και να προκαλεί λέγοντας στον γκαρντ του Ολυμπιακού: «Το τυράκι το είδες, την φάκα δεν την είδες».

Σούταρε πρώτος και δεν σταμάτησε να το λέει αλλά ο «V-Span» δεν... μάσησε. Όταν ήρθε η σειρά του αντέδρασε αρχικά γιατί δεν ήθελε να σουτάρει από την κορυφή του τριπόντου αλλά όταν ο Παπαλουκάς του είπε «σούταρε από όπου θες» αποφάσισε να μην αλλάξει θέση.

Επανέλαβε κοροϊδευτικά κάμποσες φορές την ατάκα με τι τυράκι και τη φάκα και όταν έφτασε η ώρα για το τελευταίο τρίποντο τον άκουγε να του λέει συνέχεια «αυτό είναι το κρίσιμο». Πιστεύοντας πως θα το βάλει του έκανε τη σχετική καζούρα με το ξεκαρδιστικό «thank you very mach» και τελικά ήταν αυτός που κέρδισε το στοίχημα.

Δείτε το βίντεο του eurohoops.net:

 

Τελευταία Νέα