Έτοιμος για αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Έτοιμος για αντεπίθεση ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να αντιδράσει έντονα στην πρόταση του Παναθηναϊκού για την χρησιμοποίηση 6 Αμερικανών στην Α1 και θα εκπροσωπηθεί στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια.

Η συνεδρίαση των ομάδων της Α1 που ξεκίνησε πριν λίγο (15:00) θα έχει κεντρικό θέμα την πρόταση του Παναθηναϊκού για αλλαγή του κανονισμού που επιτρέπει τη χρησιμοποίηση μάξιμουμ τεσσάρων Αμερικανών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» ζητούν να υπάρχει η δυνατότητα η κάθε ομάδα να μπορεί να καλύψει και τις 6 θέσεις των ξένων που δικαιούται με παίκτες από τις ΗΠΑ κάτι που όμως βρίσκει αντίθετους τους «ερυθρόλευκους» τη δεδομένη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν υποστηρίζει πως τέτοια θέματα δεν θα πρέπει να τίθενται προς ψήφιση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και έχει αφήσει να εννοηθεί πως ο «αιώνιος» αντίπαλος του επιχειρεί με αυτή την κίνηση να εξυπηρετήσει καθαρά τις δικές του ανάγκες για ενίσχυση.

Γι' αυτό ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας θα δώσει το «παρών» στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ με σκοπό να εκφράσει τις ενστάσεις της ομάδας του η οποία έχει σκοπό να αντιδράσει με κάθε τρόπο σε περίπτωση που περάσει αυτό που έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα