Σιζέφσκι: «Είχα κρατήσει μια θέση για τον Κόμπι»

Σιζέφσκι: «Είχα κρατήσει μια θέση για τον Κόμπι»

Gazzetta team
Σιζέφσκι: «Είχα κρατήσει μια θέση για τον Κόμπι»

bet365

Ο Μάικ Σιζέφσκι αποκάλυψε πως ήθελε τον Κόμπι Μπράιαντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όμως δεν μπόρεσε να τον πείσει να καθυστερήσει για λίγους μήνες την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Όταν ξεκίνησε να σχεδιάζει τα πλάνα του για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να σιγουρευτεί εάν ο Μπράιαντ θα αποχωρούσε οριστικά μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

«Όταν μπορείς να έχεις στην ομάδα σου έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών πρέπει να είσαι σίγουρος για το αν θέλει να παίξει και έτσι το πρώτο πράγμα που έκανα όταν άρχισα να σκέφτομαι ποιους παίκτες θα καλέσω στην προετοιμασία ήταν να τον πάρω τηλέφωνο. Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας ξεκίνησε από αυτόν. Εάν ο Κόμπι δεν είχε πάρει την κατάσταση στα χέρια του στον τελικό με την Ισπανία στο Πεκίνο μάλλον δεν θα ήμουν εδώ τώρα», ανέφερε ο τεχνικός των ΗΠΑ.

Τι θα γινόταν όμως αν τελικά ο Μπράιαντ τον έπαιρνε τηλέφωνο έστω και την τελευταία στιγμή και του έλεγε πως θέλει να πάει στο Ρίο; Ο Σιζέφσκι απάντησε χιουμοριστικά αλλά τόνισε πως του είχε κρατήσει μια θέση καλού κακού: «Θα του έλεγα να δει ξανά το τελευταίο του παιχνίδι όπου έβαλε 60 πόντους και αν αυτός δεν ήταν ο τρόπος που θα ήθελε να αποχωρήσει να με ξαναπάρει. Στην εθνική δεν θα είχε την ευκαιρία να σουτάρει 50 φορές σε κάθε αγώνα. Η αλήθεια είναι πάντως πως του είχα κρατήσει μια θέση μέχρι να σιγουρευτώ πως δεν θέλει να έρθει».

 

NBA Τελευταία Νέα