Η γραμμή των... γιγάντων της Μαδρίτης! (vids)

Η γραμμή των... γιγάντων της Μαδρίτης! (vids)

Η γραμμή των... γιγάντων της Μαδρίτης! (vids)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ της νέας περιόδου, με τη γραμμή των ψηλών της ομάδας να προκαλεί... τρόμο στους αντιπάλους της «Βασίλισσας».

Η Ρεάλ Μαδρίτης... ψήλωσε το φετινό καλοκαίρι και «ψήλωσε» απότομα! Η επιλογή της διοίκησης και του προπονητή είναι να πορευθούν τη νέα χρονιά με 6 (!) παίκτες να απαρτίζουν τη φροντ λάιν τους.

Και τι φροντ λάιν! Ο καθένας από τους παίκτες που θα αγωνίζονται τη φετινή σεζόν στη γραμμή των ψηλών της Ρεάλ, θα μπορούσε να είναι βασικός σε κάθε ομάδα της Euroleague.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή πρόταση που θέλει να λανσάρει η Ρεάλ τη νέα σεζόν, καθώς έχουμε συνηθίσει σε ένα μοντέλο 5 ψηλών στα ρόστερ των ομάδων.

Πάντως, και για την ίδια τη Ρεάλ είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, αφού πρόκειται για μια ομάδα που είχε συνηθίσει την υπεροπλία στα γκαρντ, με πλήρη εξάρτηση από τους 2 Σέρχιο, χωρίς να «ακουμπάει» τόσο πολύ τη μπάλα στο ζωγραφιστό.

Παρά τα όσα ακούστηκαν μέσα στη σεζόν, οι Μαδριλένοι ανανέωσαν τελικά το συμβόλαιο του βασικού τους σέντερ την περσινή χρονιά, Γκουστάβο Αγιόν, αφήνοντας με... ανοιχτή την όρεξη τις ΤΣΣΚΑ και Νταρουσάφακα, που καραδοκούσαν.

Στην ίδια λογική με την ανανέωση του Μεξικανού και με στόχο τη διατήρηση του βασικού κορμού της, η Ρεάλ ανανέωσε τόσο τον Αντρές Νοτσιόνι για έναν ακόμη χρόνο, όσο και τον Τρέι Τόμπκινς για τα επόμενα 2 χρόνια, και θα είναι οι παίκτες που θα μοιραστούν το χρόνο στο 4 μαζί με τον Φελίπε Ρέγιες που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Πριν από αυτές τις κινήσεις, όμως, οι «μερένγκες» είχαν φροντίσει να κλείσουν, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η σεζόν, τον Οθέλο Χάντερ από τον Ολυμπιακό για τις επόμενες δύο σεζόν, ενώ το μεγάλο «κόλπο» του καλοκαιριού το... φύλαγαν για το τέλος υπογράφοντας για την επόμενη χρονιά τον Άντονι Ράντολφ από τη Λοκομοτίβ.

Οι έξι αυτοί πρωτοκλασσάτοι ψηλοί προκαλούν πριν καν αρχίσει η σεζόν έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Πάμπλο Λάσο για το πως θα μοιράσει το χρόνο και σίγουρα μόνο η θέα τους τρομάζει τους αντιπάλους.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα