Σπανούλης: «Την πονάμε την Εθνική - Καλό που δυναμώνει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Σπανούλης: «Την πονάμε την Εθνική - Καλό που δυναμώνει ο Παναθηναϊκός» (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την Εθνική Ομάδα και πώς θα μπορέσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς και για τις μετεγγραφές του Παναθηναϊκού.

O 34χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού είπε απ' τη Σύρο στην κάμερα της ΕΡΤ πως η Εθνική Ομάδα χρειάζεται «σωστό πρόγραμμα, ξανά βάσεις απ' την αρχή, να φτιάξουμε μία σωστή χημεία και ταυτότητα ως ομάδα. Δε χρειάζεται βιασύνη. Χρειάζεται σωστό πρόγραμμα, πλάνο, σωστές κινήσεις, οργανωτικές», ενώ μίλησε σε πρώτο πληθυντικό, αφού «όλοι την πονάμε την Εθνική. είμαστε Έλληνες, αγαπάμε την πατρίδα και όλοι πρέπει να βοηθάμε να φτάνει ψηλά η Εθνική».

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάλογο πρόβλημα κι ο ίδιος συνεχάρη τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για τις μέχρι τώρα κινήσεις τους κι εύχεται η νέα χρονιά να τους βρει να συνδυάζουν «θέαμα κι ουσία» με... προαπαιτούμενο να 'ναι «να 'χουμε υγεία».

Ο VSpan εξήγησε πως ακόμη κι οι κινήσεις του Παναθηναϊκού μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πετύχει, αφού «ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός. Κι όταν δυναμώνει ο ένας, δίνει αξία και στη νίκη του άλλου αντιπάλου».

Το video με όλες τις δηλώσεις του:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα