Στροφή σε Γκέιμπριελ χωρίς να βιάζεται ο Ολυμπιακός

Στροφή σε Γκέιμπριελ χωρίς να βιάζεται ο Ολυμπιακός

Στροφή σε Γκέιμπριελ χωρίς να βιάζεται ο Ολυμπιακός
Αλλαγή πλεύσης στον Ολυμπιακό μετά την υπογραφή του Ουάιτ στους Χιτ με τον Κένι Γκέιμπριελ να παίζει δυνατά.Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Δυο μέρες τώρα ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει διαδικασίες για τον Κένι Γκείμπριελ που αποτελούσε το plan b ώστε στην περίπτωση που κάτι στράβωνε με τον Οκάρο Ουάιτ να είχαν ήδη προσεγγίσει τον επόμενο στόχο τους.

Η υπογραφή του Οκάρο Ουάιτ στους Μαϊάμι Χιτ σημαίνει πολλά και τίποτα για τον Αμερικανό φόργουορντ, αλλά οι Πειραιώτες δε μπορούν να περιμένουν. Το συμβόλαιό του είναι εγγυημένο εν μέρει, είναι το 16ο όμως των Χιτ. Στην pre-season επιτρέπονται 20, αλλά όταν ξεκινήσει η σεζόν μόλις 15. Όπερ μπορεί να μη παίξει ο Ουάιτ στο ΝΒΑ.

Βέβαια σίγουρα θα καθυστερήσει και ο Ολυμπιακός δε θα περιμένει. Ήδη έχει προσεγγίσει τον πρώην φόργουορντ της Καρσίγιακα ο οποίος είναι ελεύθερος και δοκιμάζει και αυτός την τύχη του στο Λας Βέγκας. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει λοιπόν σε επαφή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη.

Ο Γκέιμπριελ δεν είναι το μοναδικό «τεσσάρι» που τσεκάρει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφού υπάρχουν δύο ακόμη περιπτώσεις παικτών άκρως ενδιαφέρουσες. Σε καμία περίπτωση πάντως στον Ολυμπιακό δε βιάζονται και έχουν υπομονή και χρόνο να κοιτάξουν ήρεμα την αγορά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα