Ντουράντ: «Η σχέση μου με τον Ουέστμπρουκ δε θα είναι ξανά η ίδια» (vid)

Ντουράντ: «Η σχέση μου με τον Ουέστμπρουκ δε θα είναι ξανά η ίδια» (vid)

Ντουράντ: «Η σχέση μου με τον Ουέστμπρουκ δε θα είναι ξανά η ίδια» (vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ενώ θέλει να είναι αυτός που θα οδηγήσει τους Ουόριορς στην κορυφή.

Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από την μετακόμιση του Κέβιν Ντουράντ στο Όκλαντ, αλλά ο θόρυβος δε λέει να κοπάσει.

Ο φόργουορντ των Ουόριορς αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ τονίζοντας πως, «τον είχα ενημερώσει, ήξερε ακριβώς πως αισθανόμουν. Πλέον η σχέση μας δε θα είναι ποτέ ξανά αυτή που ήταν. 'Ηθελα να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση και τον είχα ενημερώσει πάντως με την ελπίδα πως θα το σεβόταν».

Οι δηλώσεις που έγιναν σε τηλεοπτικό κανάλι της Κίνας είχαν και συνέχεια με τον Ντουράντ να αναφέρει... «δεν είμαι συνηθισμένος με κοιτούν όλοι, αλλά πρέπει να το μάθω. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσω αυτή την περίοδο, αλλά αυτό δεν αλλάζει. Δε μπορώ να τους ικανοποιήσω, παρά μόνο να κάνω τη δουλειά που έχω να κάνω. Δεν είναι αυτοί που ξυπνούν στις 9 το πρωί για να βελτιώσουν τον τρόπο που αγωνίζομαι. Πρέπει να τα κάνω όλα μόνος μου. Δε με ενδιαφέρει τι λένε όσοι είναι εκτός... χορού. Χωρίς αμφιβολία όταν θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια θα αισθάνομαι καλύτερα».

Ολοκληρώνοντας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στους Ουόριορς, «πρέπει να κερδίσω ένα πρωτάθλημα και για να το καταφέρεις πρέπει να παίξεις καλά. Πέρυσι έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση και φέτος είναι ακόμη πιο πεινασμένοι. Θέλω να τους βοηθήσω. Να είμαι αυτός που θα τους οδηγήσει στην κορυφή. Δεν υπάρχουν εγωισμοί. Μπορεί όλοι να αισθάνονται αυτό, αλλά δεν ισχύει. Θα μας πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα συνηθίσω».

 

NBA Τελευταία Νέα