Ο... θαυματουργός κοντός των Σανς (vid)

Ο... θαυματουργός κοντός των Σανς (vid)

Κώστας Κουκούσης
Ο... θαυματουργός κοντός των Σανς (vid)

bet365

Είναι μόλις 1.78μ. αλλά βρίσκεται παντού. Ο Τάιλερ Γιούλις... χώνεται σε όλες τις φάσεις και «πονοκεφαλιάζει» τους αντιπάλους του, που δεν μπορούν να τον πιάσουν με τίποτα.

He is a real pain in the ass, που λένε και οι Αμερικάνοι! Εδώ θα το λέγαμε κακός μπελάς σε βρήκε γιατί αυτός ο μικροσκοπικός τύπος είναι μπροστά σου όλη την ώρα! Κλέβει, πασάρει, σκοράρει και καθοδηγεί ιδανικά την ομάδα του.

Αν και οι Σανς τον πήραν στον δεύτερο γύρο στο νούμερο 34 θεωρείται ο καλύτερος πλέι μέικερ του φετινού ντραφτ και όχι άδικα γιατί ο μόνος λόγος που έπεσε τόσο χαμηλά είναι το ύψος του. Μικρός όμως είναι μόνο στο μάτι.

Στην άμυνα κολλάει σαν βδέλλα στον προσωπικό του αντίπαλο και στην επίθεση αν και μοιάζει θεωρητικά εύκολο να τον αντιμετωπίσει κανείς στην πράξη είναι πολύ δύσκολο γιατί λόγω του μεγέθους του βρίσκει πάντα έναν τρόπο να ξεγλιστρήσει από κάθε μαρκάρισμα.

Αυτή ήταν πάνω κάτω και η εικόνα που μας έδειξε στην αναμέτρηση του Φοίνιξ με τους Χιτ για το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας. Σκόραρε 16 πόντους, μοίρασε 7 ασίστ και έκανε 5 κλεψίματα, ενώ είχε μόνο ένα λάθος την ώρα που τρεις συμπαίκτες του έκαναν τουλάχιστον πέντε. Απολαύστε τον!

 

NBA Τελευταία Νέα