Με τη... σφραγίδα της FIBA το LG AegeanBall Festival (pic)

Gazzetta team
Με τη... σφραγίδα της FIBA το LG AegeanBall Festival (pic)

bet365

Η FIBA έστειλε, μέσω της ΕΟΚ, συγχαρητήρια επιστολή στους διοργανωτές του LG AegeanBall Festival που θα γίνει στη Σύρο, εκφράζοντας τη στήριξή της στο τουρνουά.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μπάσκετ, λίγες μέρες πριν την έναρξη του LG AegeanBall Festival στη Σύρο, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή μέσω της ΕΟΚ και ενημέρωσε πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την επίσημη αιγίδα της.

Έτσι η ιδέα του Γιώργου Πρίντεζη, εκτός από τα λαμπερά ονόματα που θα απαρτίζουν το τουρνουά, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο κύρος με τη στήριξη της FIBA.

Αναλυτικά η επιστολή της FIBA Europe:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας να αναπτύξει το μπάσκετ στη χώρα μέσω των Τουρνουά 3Χ3, και προσφάτως μέσω του Τουρνουά 3Χ3 που θα λάβει χώρα στο νησί της Σύρου.

Κρίνοντας από τη λίστα των παικτών, πρώην και εν ενεργεία που αναμένεται να πάρουν μέρος, oι φίλοι που θα βρεθούν στο νησί έχουν την ευκαιρία για μία σπουδαία μπασκετική εκδήλωση.

Όπως γνωρίζετε η FIBA έχει στηρίξει τα 3Χ3 από την πρώτη τους εμφάνιση και έχει ξοδέψει χρόνο και χρήματα για να τα προωθήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τη βοήθεια των Ομοσπονδιών που είναι μέλη μας. Επομένως με χαρά αποστέλλουμε αυτή την επιστολή για να αναλάβουμε υπό την αιγίδα μας τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε εσάς και στους διοργανωτές του τουρνουά της Σύρου καλή τύχη για τις προσπάθειες που κάνετε ώστε το τουρνουά να είναι απόλυτα επιτυχημένο».

 

Τελευταία Νέα