Ο μπασκετικός πλανήτης «υποκλίνεται» στον Ντάνκαν

Ο μπασκετικός πλανήτης «υποκλίνεται» στον Ντάνκαν

Gazzetta team
Ο μπασκετικός πλανήτης «υποκλίνεται» στον Ντάνκαν

bet365

Η απόφαση του Τιμ Ντάνκαν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν στον μπασκετικό κόσμο.

Οι μεγαλύτεροι αστέρες του NBA, δόξες του παρελθόντος και μπασκετικές όμαδες, αποτίουν με το δίκο τους ξεχωριστό τρόπο, φόρο τιμής μέσω των social media στον Ντάνκαν.

Ο επί 14 χρόνια συμπαίκτης του Ντάνκαν στους Σπερς, Μανού Τζινόμπιλι έγραψε στο Twitter: «Παρ' όλο που ήξερα ότι θα συμβεί, ακόμα και τώρα έχω συγκινηθεί με τα νέα. Τι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τιμή να έχω παίξει μαζί του για 14 σεζόν!»

Ο Μαρκ Κιούμπαν, ιδιοκτήτης των Μάβερικς, έγραψε σχετικά με τον Ντάνκαν: «Είμαι αναστατωμένος με τον Τιμ Ντάνκαν. Δεν μπορέσαμε να τον τιμήσουμε σε κάποιο παιχνίδι Μάβερικς - Σπερς. Είμαι Χαρούμενος που είχα την ευκαιρία τόσο συχνά να παρακολουθώ τη μεγαλειότητά του»

Οι Σακίλ Ο'Νιλ και Στιβ Κερρ αποθέωσαν με δηλώσεις τους τον Ντάνκαν. Ο «θρυλικός» σέντερ των Λέικερς είπε σχετικά: «Ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ όλων των εποχών», ενώ ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αποθέωσε τον «Τίμι» λέγοντας: «Απλά ένας φοβερός συμπαίκτης. Ένας σούπερ σταρ με την ταπεινότητα κάποιου που απλά νιώθει τυχερός που βρίσκεται στη λίγκα».

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποθέωσε κι αυτός με τη σειρά του τον Ντάνκαν δηλώνοντας: «Πάντα ασχολιόταν με όλα τα σχετικά με τη νίκη και ποτέ σχετικά με το να «φτιάξει» το όνομά του. Αυτό είναι που εκτίμησα περισσότερο».

Η Μακάμπι με σχετικό tweet της ευχαρίστησε τον Ντάνκαν για την προσφορά του στο μπάσκετ: «Αποχαιρετούμε έναν από τους καλύτερους. Είμαστε περήφανοι που πατήσαμε στο ίδιο παρκέ μ αυτόν τον θρύλο».

 

NBA Τελευταία Νέα