Παπαγιάννης: «Καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια»

Παπαγιάννης: «Καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια»

Κώστας Κουκούσης
Παπαγιάννης: «Καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια»

bet365

Ανέτοιμο χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας και τόνισε πως στην πορεία θα βελτιωθεί.

Εφόσον είχε να αγωνιστεί από το τελευταίο παιχνίδι των τελικών της Α1 και αντιμετώπιζε έναν μικροτραυματισμό στο αριστερό του γόνατο ο Έλληνας σέντερ υπογράμμισε πως ένιωθε λίγο περίεργα στο παρκέ αλλά όσο περνούσε ο χρόνος έβρισκε σταδιακά τους ρυθμούς του.

«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Θα είμαι καλύτερος στα επόμενα. Είναι απλά η αρχή. Δεν ένιωθα 100% έτοιμος. Πονούσα λίγο αλλά ο τραυματισμός δεν με επηρέασε. Είχα να παίξω σχεδόν δύο μήνες και ήταν κάπως παράξενο για εμένα όταν βρέθηκα στο παρκέ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βελτιώθηκα γιατί αισθανόμουν πιο άνετα», δήλωσε μετά την αναμέτρηση των Κινγκς με τους Ρόκετς.

Ο προπονητής του, Ντέιβιντ Γέγκερ, υπογράμμισε πως ο Παπαγιάννης θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΝΒΑ και πως είναι λογικό να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι ρούκι: «Στην πορεία του παιχνιδιού βρήκε ρυθμό και είναι καλό γι' αυτόν. Ταξίδεψε πολύ πριν το ντραφτ, είχε τον τραυματισμό οπότε ήταν λογικό να είναι έξω από τα νερά του. Θα χρειαστεί σίγουρα αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί και θα είναι δύσκολο όπως για κάθε ρούκι».

Βέβαια αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ο Παπαγιάννης: «Ως ρούκι πρέπει να αποδείξεις σε όλους πως αξίζεις να παίζεις. Προς το παρόν θέλω να δω πως είναι οι αντίπαλοι και τι ανταγωνισμός υπάρχει. Στο επόμενο παιχνίδι θα είμαι σίγουρα πιο άνετος. Οπότε μπορώ να πω πως ξεκινάω από τη Δευτέρα (σ.σ. ξημερώματα Τρίτης 12/7 για εμάς οι Κινγκς αντιμετωπίζουν τους Πέλικανς)».

 

NBA Τελευταία Νέα