Βεντίστσεφ: «Η Λοκομοτίβ είναι ισάξια της Μπάρτσα»

Gazzetta team
Βεντίστσεφ: «Η Λοκομοτίβ είναι ισάξια της Μπάρτσα»

bet365

Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίστσεφ, σχολίασε την απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα να αφήσει τους Ρώσους για την Μπαρτσελόνα.

Λίγη ώρα αφότου η Κουμπάν ανακοίνωσε πως ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από την ομάδα για να υπογράψει στους Καταλανούς ο πρόεδρος της τοποθετήθηκε επί του θέματος με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα πετύχαμε την πρώτη μας συμμετοχή σε Final Four, αλλά πιστεύω πως δεν θα είναι η τελευταία. Στον αθλητισμό οι νίκες δεν είναι προσωπική υπόθεση παικτών ή προπονητή, γι’ αυτό και καταφέραμε να τερματίσουμε στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πριν ένα μήνα συμφωνήσαμε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μείνει στην Κράσνονταρ, αλλά όταν η Μπαρτσελόνα τού έκανε την πρόταση, είπε πως το να δουλέψει στην ομάδα αυτή είναι όνειρο ζωής. Ίσως το Κράσνονταρ να μην είναι Βαρκελώνη, αλλά η Λόκο δεν είναι υποδεέστερη σαν ομάδα από την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε σε ένα χρόνο να το αποδείξουμε και πάλι, όταν συναντηθούμε με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα», ανέφερε ο Αντρέι Βεντίστσεφ.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα