Αποχαιρέτησε με γράμμα το Μαϊάμι ο Ουέιντ

Gazzetta team
Αποχαιρέτησε με γράμμα το Μαϊάμι ο Ουέιντ

bet365

Εφόσον έχει περάσει όλη του την καριέρα έως τώρα στους Χιτ ο Ντουέιν Ουέιντ δεν θα μπορούσε να φύγει έτσι από το Μαϊάμι και γι' αυτό έγραψε μερικά λόγια για τον κόσμο.

Όταν είσαι η ζωντανή ιστορία μιας ομάδας η απόφαση να αλλάξεις φανέλα είναι δύσκολη και γι' αυτό ο Ντουέιν ουέιντ εξήγησε στους φιλάθλους των Χιτ τους λόγους που τον έκαναν να συμφωνήσει με τους Σικάγο Μπουλς.

Το γράμμα του «Φλας»:

«Αγαπητό Μαϊάμι, αυτή ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη και συναισθηματική απόφαση. Μετά από 13 χρόνια αποφάσισα να ξεκινήσω ένα νέο ταξίδι με τους Σικάγο Μπουλς. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά νομίζω πως ήταν η πιο σωστή για μένα και την οικογένεια μου.

Ξεκίνησα την καριέρα μου στους Μαϊάμι Χιτ το 2003 και για μένα ήταν τιμή να παίξω για αυτούς και να βοηθήσω να χτιστεί μία ομάδα που πήρε τρία πρωταθλήματα! Κοιτάζω πίσω με περηφάνια για τα όσα έχουμε πετύχει μαζί. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Άριζον, στον Πατ Ράιλι, τον Έρικ Σπέλστρα, το προπονητικό επιτελείο και ολόκληρο τον οργανισμό των Χιτ.

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω την κοινότητα του Μαϊάμι και ειδικότερα το #HEATNATION για την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πραγματικά απίστευτη! Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από τα θετικά μηνύματα που έλαβα από τους φιλάθλους που θέλουν το καλύτερο για μένα και ξέρω πως θα υποστηρίξουν την απόφαση μου. Οι εκπληκτικές αναμνήσεις και οι στιγμές που ζήσαμε με τρεις παρελάσεις στην πόλη για τα πρωταθλήματα που κατακτήσαμε και πέντε τίτλους περιφέρειας, θα μείνουν για πάντα μέσα στην καρδιά μου τώρα που ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου.

Μεγαλώνοντας στο Ρόμπινς του Ιλινόις, δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα ήταν δυνατή μία καριέρα στο ΝΒΑ και πως κάποια στιγμή θα φορούσα τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς. Σε νεαρή ηλικία εμπνεύστηκα βλέποντας τους Μπουλς να προοδεύουν. Η πιο πολύτιμη ανάμνηση μου είναι που θυμάμαι τον πατέρα μου να παίζει μπάσκετ στα γήπεδα του Fermi Elementary School. Δεν ξέχασα ποτέ από που προέρχομαι και είμαι ευγνώμον που έχω την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα που πρώτη με έκανε να αγαπήσω το παιχνίδι. Πολλά μέλη της οικογένειας μου ζούνε ακόμα στο Σικάγο και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην πόλη που βρίσκεται τόσο κοντά στην καρδιά μου.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στις ρίζες μου και ότι άλλο έρχεται μπροστά μου. Με αγάπη και σεβασμό, D-Wade».


Οι ευχαριστίες του ιδιοκτήτη των Χιτ

Φυσικά ούτε και οι Χιτ θα μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει έτσι. Μετά τη δημοσίευση των όσων είχε να πει ο Ουέιντ από το Associated Press ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μαϊάμι, Μίκι Άριζον, έσπευσε να τον ευχαριστήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter γράφοντας: «Σε ευχαριστούμε για τα αυτά τα 13 υπέροχα χρόνια! Ήσουν τεράστια επιρροή τόσο για την πόλη όσο και για την ομάδα. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα».

 

NBA Τελευταία Νέα