Τέλος το μπάσκετ για τη Δημητράκου

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΕ

Τέλος το μπάσκετ για τη Δημητράκου

Τέλος το μπάσκετ για τη Δημητράκου

Σε μία απόφαση έκπληξη προχώρησε η Ζωή Δημητράκου, καθώς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 29 της χρόνια για να κάνει οικογένεια. 

Η διεθνής με την Εθνική γυναικών Ζωή Δημητράκου ανακοίνωσε σε συνέντευξη της πως σταματάει το μπάσκετ σε ηλικία μόλις 29 ετών. Η απόφαση αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο του μπάσκετ, καθώς η καριέρα της Δημητράκου βρισκόταν στο απόγειό της μιας και μόλις είχε επιστρέψει από το WNBA. 
Η απόφαση της διεθνούς αθλήτριας έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ίδια θέλει να κάνει οικογένεια και να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της:
 
«Επέλεξα να μιλήσω μέσω του All Star Basket για να μην χρειάζεται να δίνω απαντήσεις στον καθένα που θα με ρωτούσε από δω και στο εξής για την απόφασή μου. Αποφάσισα, λοιπόν, να αλλάξω σελίδα και να αφήσω το μπάσκετ πίσω. Δεν θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ, θέλω να κάνω οικογένεια και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω. Αυτός ήταν ο στόχος μου πάντα και δεν φοβάμαι να αλλάξω σελίδα όταν ξέρω ότι αυτό για μένα είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή.
 
Δεν θα είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας στα επόμενα δύο παιχνίδια της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ούτε κάποιου συλλόγου από εδώ και στο εξής. Το συμβόλαιό μου με την BGD λύθηκε επειδή σταματάω το μπάσκετ. Θέλω να μιλήσω για αυτά που λεγόντουσαν ότι θα πάω στον Ολυμπιακό για την επόμενη χρονιά . Δεν ήταν στο πλάνο μου κάτι τέτοιο, για το άμεσο μέλλον αλλά αν ερχόμουν πίσω στην Ελλάδα κάποια στιγμή, η μόνη ομάδα που θα πήγαινα θα ήταν ο Ολυμπιακός για πολλούς λόγους που νομίζω είναι προφανείς.
 
Η δημιουργία οικογένειας έχει πλέον τον πρώτο και μοναδικό λόγο στην ζωή μου και γι αυτό αφήνω το μπάσκετ πίσω μου».

Best of internet