Σκουλίδας: «Ξεκίνησα από ΑΕΚ, καταλήγω σε ΑΕΚ»

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ

Σκουλίδας: «Ξεκίνησα από ΑΕΚ, καταλήγω σε ΑΕΚ»

Ο Διονύσης Σκουλίδας αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ με τα χρώματα της οποίας όπως λέει έχει μεγαλώσει.

Σκουλίδας: «Ξεκίνησα από ΑΕΚ, καταλήγω σε ΑΕΚ»

Πέρυσι παρότι είχε δεχτεί πρόταση δεν θέλησε να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» καθώς όπως υποστηρίζει δεν ήταν ακόμα έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Φέτος όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Διαβάστε λοιπόν τι λέει ο ίδιος.

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και ελπίζω να την βοηθήσω όσο μπορώ για να φτάσει στην υλοποίηση των στόχων της. Σκοπός μου είναι να παίξω το μπάσκετ, που μπορώ στο υψηλότερο επίπεδο.  Θα δίνω το 100% σε κάθε ματς».

Για την άρνηση του πέρσι να πάει στην ΑΕΚ: «Πιστεύω, ότι για να πάρεις μεταγραφή σε μία μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι έτοιμος. Εγώ ένιωθα αρχάριος. Θεώρησα ότι έκανα καλά που αρνήθηκα πέρσι να έλθω στην ΑΕΚ γιατί τώρα νιώθω έτοιμος και έρχομαι προετοιμασμένος. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ΑΕΚ. Μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία που επανέρχεται. Συν τοις άλλοις προέρχομαι από ΑΕΚτζίδικη οικογένεια, με μπαμπά φανατικό ΑΕΚτζή. Η μαμά λίγο μας έχει ξεφύγει αλλά εντάξει… δεν πειράζει! Ξεκίνησα άλλωστε και από την ΑΕΚ Περιστερίου. Το είχε το DNA μου φαίνεται. Ξεκίνησα από ΑΕΚ, καταλήγω σε ΑΕΚ και μάλιστα στη μεγάλη ΑΕΚ».

Για τις αντιδράσεις των οικείων του στο άκουσμα της συμφωνίας με την ΑΕΚ: «Οι περισσότεροι χάρηκαν για τη μεταγραφή. Άκουσα πολλά μπράβο.  Γενικά είχα πολύ καλές αντιδράσεις με την επιλογή μου. Με στήριξαν όλοι και θα συνεχίσουν την στήριξη πιστεύω».

Για τον ανταγωνισμό  και το βαθύ ρόστερ  της ΑΕΚ: «Πέρασε από το μυαλό μου σίγουρα αυτό. Δεν με προβληματίζει ο ανταγωνισμός όμως. Έπαιζα με μεγαλύτερους αθλητές μέχρι τώρα, και με βοήθησαν στο να προσαρμοστώ και να μην με πάρει από κάτω.  Δεν θα μου είναι πρόβλημα πιστεύω και ούτε αν κάτι μου συμβεί, θα με πάρει από κάτω. Όλοι είναι εκεί για να με βοηθήσουν να μάθω ακόμα περισσότερα, τα οποία θα προσπαθήσω να τα αξιοποιήσω προς το συμφέρον μου».

Best of internet