Τέλος κι επίσημα και με δάκρυα στα μάτια ο Πασκουάλ! (pics & vid)

Τέλος κι επίσημα και με δάκρυα στα μάτια ο Πασκουάλ! (pics & vid)

Φάνης Παναγιώτου
Τέλος κι επίσημα και με δάκρυα στα μάτια ο Πασκουάλ! (pics & vid)

bet365

Ήταν γνωστό, πλέον είναι κι επίσημο: Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα!

Ο 43χρονος προπονητής ήταν στη θέση του head coach από το 2008 και κατάφερε να οδηγήσει τη Μπαρτσελόνα σε 4 πρωταθλήματα Ισπανία, τρία κύπελλα, τέσσερα Supercup και μία Euroleague το 2010, όταν οι Καταλανοί έριξαν στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Παρίσι.

Το... διαζύγιο ακουγόταν όλο και περισσότερο μετά το δεύτερο σερί πρωτάθλημα που χάθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει ήδη «παίξει» δυνατά ως πιθανός αντικαταστάτης του Πασκουάλ.

Στη συνέντευξη Τύπου για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Άλμπερτ Σόλερ, διευθυντής αθλητικών δημοσίων σχέσεων, τόνισε: «Η απόφαση για τον Τσάβι Πασκουάλ θα ήταν η ίδια ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στους τελικούς. Δεν αλλάζουμε απλά προπονητή, αλλάζουμε ολόκληρο το μοντέλο...»

Από τη μεριά του, ο συγκινημένος Πασκουάλ δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο τον οποίο είχα την τύχη και την τιμή να εκπροσωπώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους. Είχα μόνο μία αποστολή: Να κάνω όλους γύρω από τη Μπαρτσελόνα χαρούμενους.

Μόνο ένα πράγμα απαιτώ, ο τίτλος του σημερινού θέματος να είναι “Ευχαριστώ”. Πιστεύω πως έχω αποδείξει περίτρανα πως αγαπώ τον σύλλογο. Αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή. Ξεκίνησα στα 35 μου και τώρα είμαι 43. Έχω ακόμα πολλά σπουδαία πράγματα να καταφέρω...»

Το video της Μπαρτσελόνα για τον Πασκουάλ:

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα