Κανείς δεν το διασκέδασε περισσότερο από τον Ντελαβεντόβα! (vids & pics)

Κανείς δεν το διασκέδασε περισσότερο από τον Ντελαβεντόβα! (vids & pics)

Φάνης Παναγιώτου
Κανείς δεν το διασκέδασε περισσότερο από τον Ντελαβεντόβα! (vids & pics)

bet365

Άπαντες στις τάξεις των Κλίβελαντ Καβαλίερς πανηγύρισαν την κατάκτηση ενός ιστορικού τίτλου, ωστόσο εκείνος που το διασκέδασε περισσότερο μάλλον είναι ο Ματ Ντελαβεντόβα.

Ο περσινός τραυματισμός του Καϊρί Έρβινγκ του έδωσε τη δυνατότητα από undrafted και ρολίστας να γίνει βασικός στους Κλίβελαντ Καβαλίερς σε Τελικούς ΝΒΑ! Αναφερόμαστε στον Ματ Ντελαβεντόβα, ο οποίος εμφανίστηκε -σχεδόν- από το πουθενά πέρυσι, έδωσε πολλές λύσεις στους Καβς και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, ο ίδιος εξαργύρωσε τις θετικές εμφανίσεις μ' ένα καλό συμβόλαιο.

Και λίγο καιρό μετά, ο Ντελαβεντόβα είναι πρωταθλητής ΝΒΑ. ΟΚ, ο ρόλος του μειώθηκε φέτος. Στους τελευταίους Τελικούς δεν αγωνίστηκε καθόλου. Και τι μ' αυτό; Ο «Ντέλι» φόρεσε δαχτυλίδι και το έχει διασκεδάσει ίσως περισσότερο από κάθε άλλον στο Κλίβελαντ!

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν μόλις τελείωσε το Game 7:

Συνεχίστηκαν με την οικογένεια του:

Για να ακολουθήσουν οι φωτογραφίες με το τρόπαιο στο αεροπλάνο των Καβαλίερς. Φυσικά, εκείνο που ξεχωρίζει είναι το μπλουζάκι Hawaiian:

Σειρά είχε το club στο Λας Βέγκας:

Κι έπειτα η αποθέωση κατά την επιστροφή στο Κλίβελαντ:

Mood. #OneForTheLand

A photo posted by Cleveland Cavaliers (@cavs) on

Η διασκέδαση δεν τελείωσε εκεί. Κάθε άλλο. Συνεχίστηκε στο λούνα παρκ:

Ο Ντελαβεντόβα συνέχισε στο σπίτι του. Κάλεσε τους Ρίτσαρντ Τζέφερσον, Τσάνινγκ Φράι και μερικούς φίλους και το διασκέδασαν με μπύρες, με... beer pong action:

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει κι ο πατέρας του:

@TJDhoops Haha :D

— Seagull (@stevenseagull93) June 22, 2016

Και λογικά ακόμα δεν έχει σταματήσει να διασκεδάζει. Κάπου θα βρίσκεται και θα πανηγυρίζει με μπύρες και σηκωμένους τους αντίχειρες...

EPIC!!!

A photo posted by matthewdelly (@matthewdelly) on

 

NBA Τελευταία Νέα