Τζόρτζεβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα να πάμε στο Ρίο»

Τζόρτζεβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα να πάμε στο Ρίο»

Τζόρτζεβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα να πάμε στο Ρίο»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας και στον τραυματισμό του Μίλαν Μάτσβαν.

Οι Σέρβοι από πολλούς θεωρούνται σίγουροι νικητές του Προολυμπιακού τουρνουά αφενός γιατί αυτό διεξάγεται στο Βελιγράδι και αφετέρου διότι έχουν και την καλύτερη ομάδα από τις έξι (ακολουθεί η Τσεχία).

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πάντως δεν αποδέχτηκε το ρόλο του φαβορί σε δηλώσεις που έκανε σε συματριώτες τους ενώ αναφέρθηκε και στον Μίλαν Μάτσβαν.

Αρχικά ο Τζόρτζεβιτς τόνισε ότι, «Ποιος είπε ότι η διοργάνωση θα είναι εύκολη και ότι η Σερβία θα προκριθεί στο Ρίο; Για να μάθεις να τρέχεις, πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς. Είμαι ικανοποιημένος με τη στάση των παικτών μου και των συνεργατών μου. Θα δείξουμε σοβαρότητα για να τιμήσουμε τα χρώματα αυτής της χώρας».

Για τον τραυματισμό του Μίλαν Μάτσβαν, συμπλήρωσε, «Ο Μάτσβαν έσπασε το δάχτυλό του αφού χτύπησε στην πόρτα του σπιτιού του. Έβαλε νάρθηκα και τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα φοράει ειδική μπότα. Θα επανεκτιμήσουμε την κατάστασή του μετά την επιστροφή μας από τη Γαλλία. Μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει! Ήταν λάθος μου ότι του έδωσα δύο ημέρες παραπάνω άδεια! Εάν ερχόταν αμέσως στις προπονήσεις τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Αστειεύομαι, φυσικά. Όλοι νιώθουμε άσχημα για αυτό το περιστατικό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ζήσουμε και να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει τεράστια θέληση, ευθύνη και υπερηφάνεια για αυτή τη χώρα. Είμαστε ανυπόμονοι για το Προολυμπιακό Τουρνουά και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα