Χωρίς Μαριάνοβιτς & Μιλουτίνοφ η Σερβία

Φάνης Παναγιώτου
Χωρίς Μαριάνοβιτς & Μιλουτίνοφ η Σερβία

bet365

Η Σερβία θα διεκδικήσει το ένα από τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια για το Ρίο, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να στερείται των υπηρεσιών του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και του Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Ο σέντερ του Ολυμπιακού -σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς- προτίμησε το Summer League του ΝΒΑ, ενώ για τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς των Σπερς, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, είπε: «Είμαι έξαλλος. Πριν από 20 ημέρες μου είπε ότι θα είναι στην Εθνική αυτό το καλοκαίρι και χθες μου είπε όχι!»

Όσο για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, υπογράμμισε: «Ο Μιλουτίνοφ θα παίξει στο Summer League του NBA! Μπορώ να πω πολλά πράγματα, καθώς δεν είναι όλα καθαρά σε μένα, αλλά δεν μπορώ να τα εξηγήσω…».

Ακόμα, για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα ο Τζόρτζεβιτς τόνισε πως εξαιτίας του τραυματισμού του είναι εξαιρετικά απίθανο να παίξει για λογαριασμό της Εθνικής Σερβίας.

Θυμίζουμε πως η Σερβία θα είναι η διοργανώτρια του ενός εκ των τριών τουρνουά και στο Βελιγράδι θα βρεθούν ακόμα η Τσεχία, η Λετονία, η Ιαπωνία, η Ανγκόλα και το Πουέρτο Ρίκο...

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα