«Κόκκινος» για πάντα ο Σπανούλης! (pics)

«Κόκκινος» για πάντα ο Σπανούλης! (pics)

«Κόκκινος» για πάντα ο Σπανούλης! (pics)
Στον Ολυμπιακό θα κλείσει την καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης, που συμφώνησε στη συνάντηση που είχε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για νέο 2ετές συμβόλαιο!

Η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους ήταν δεδομένη και έπειτα από την 4ωρη συνάντησή στα γραφεία της Arcadia προέκυψε οριστικά η συμφωνία.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε 4ωρη συνομιλία με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στη διάρκεια της οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα χρονιά των «ερυθρολεύκων», με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα και την υπόθεση παραμονής του αρχηγού του Ολυμπιακού να κλείνει άμεσα.

Έτσι ο «Kill-Bill» θα παραμείνει στο Λιμάνι μέχρι το 2018, με τις συνολικές του απολαβές για τη διετία να αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια σε ηλικία πλέον 36 ετών πιθανότατα θα ολοκληρώσει την καριέρα του, έχοντας συμπληρώσει 8 χρόνια στο Λιμάνι.

Στη συνάντηση έδωσε επίσης το «παρών» και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, ενώ απών ήταν ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα