Εξετάζουν την περίπτωση Λαρεντζάκη στην ΑΕΚ

Εξετάζουν την περίπτωση Λαρεντζάκη στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Εξετάζουν την περίπτωση Λαρεντζάκη στην ΑΕΚ

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εντυπωσίασε με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, έκλεισε στη Σαραγόσα, ωστόσο δεν είναι απίθανο από τη νέα χρονιά να τον δούμε στην ΑΕΚ!

Στην ΑΕΚ θέλουν να φτιάξουν ανταγωνιστική ομάδα, αλλά παράλληλα να προχωρήσουν σε κινήσεις με το βλέμμα στο μέλλον. Ήδη στις τάξεις της Ένωσης βρίσκονται οι Μωραϊτης και Τσαλμπούρης, έτοιμος ν' ανακοινωθεί είναι κι ο Διονύσης Σκουλίδας, ωστόσο η προσπάθεια δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί! Κι αυτό διότι στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο 22χρονος γκαρντ είναι από τους πιο εξελίξημους Έλληνες, παράλληλα, όμως, απέδειξε φέτος ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα! Ο Λαρεντζάκης μέτρησε 11.8 πόντους κατά μέσο όρο στη Basket League με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου και φαίνεται πως το... πακέτο του νεαρού άσου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ένωσης, η οποία από τον χειμώνα είχε στη λίστα της τον συγκεκριμένο παίκτη.

Βέβαια, πριν από λίγο καιρό, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη Σαραγόσα και το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί στην ACB τον είχε ενθουσιάσει. Όλα αυτά, όμως, πριν βγει στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της ΑΕΚ!

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο από τη στιγμή που το buy out των 25.000 δεν είναι υψηλό, μόνο απίθανο δεν πρέπει να θεωρηθεί το ενδεχόμενο να δούμε τον Λαρεντζάκη υπό τις οδηγίες του Γιούρι Ζντοβτς. Το ποσό που πρέπει να λάβει η ισπανική ομάδα δεν είναι υψηλό για τα δεδομένα της ΑΕΚ. Κάθε άλλο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα