Οι Καβαλίερς διάλεξαν τον... λάθος Τόμπσον

Οι Καβαλίερς διάλεξαν τον... λάθος Τόμπσον

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον δεν έχει... ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Τζίμερ Φριντέτ ήταν πιο ψηλά από τον ίδιο στο NBA draft 2011, ενώ παράλληλα τονίζει πως οι Καβαλίερς διάλεξαν τον... λάθος Τόμπσον!

Στο NBA draft 2011, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είχαν δύο υψηλές επιλογές. Στο Νο.1 διάλεξαν τον Καϊρί Έρβινγκ και τον Νο.4 τον Τρίσταν Τόμπσον. Μεριικά χρόνια μετά, ο Κλέι Τόμπσον, που τότε βρέθηκε στο Νο.11, απολαμβάνει να λέει στους συμπαίκτες του στους Ουόριορς ότι οι Καβς διάλεξαν τον... λάθος Τόμπσον! Κι εκ του αποτελέσματος ίσως να μην έχει άδικο, αφού ο Κλέι είναι πρωταγωνιστής στην πορεία των Πολεμιστών μέχρι την κορυφή του κόσμου!

Τι άλλο θυμάται από το NBA draft του 2011 ο σουτέρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς; Το γεγονός ότι ο Τζίμερ Φριντέτ τον ξεπέρασε και βρέθηκε στο Νο.10! «Ήταν ένα ηχηρό χαστούκι για μένα γιατί πίστευα πως ήμουν ο καλύτερος σουτέρ στο draft...»

Βέβαια, μερικά χρόνια μετά ο Κλέι Τόμπσον διεκδικεί το δεύτερο σερί πρωτάθλημα, την ώρα που ο Φριντέτ πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν στο NBDL! Επομένως, όσα έγιναν το 2011 μάλλον έχουν μικρή σημασία πλέον...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα