Αγγελόπουλοι: «Φέτος θα συμφωνήσουμε πιο σύντομα με τον Σπανούλη!»

Αγγελόπουλοι: «Φέτος θα συμφωνήσουμε πιο σύντομα με τον Σπανούλη!»

Αγγελόπουλοι: «Φέτος θα συμφωνήσουμε πιο σύντομα με τον Σπανούλη!»

Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν για το back-to-back Πρωτάθλημα κι εξέφρασαν την πίστη τους πως θα συμφωνήσουν γρήγορα με τον Βασίλη Σπανούλη.   

Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, το κλίμα των Τελικών και την... ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη.

-το πώς αισθάνονται για το σύνθημα «για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι: 
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το έχουμε ξανακούσει αυτό το σύνθημα, αλλά έχει άλλη αξία μετά από ένα back-to-back πρωτάθλημα, όταν έχει προηγηθεί να μας έχει υποδεχτεί 20.000 κόσμος τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα. Φυσικά γι’ αυτές τις στιγμές αξίζει να ασχολείσαι και να αφιερώνεις τόσο χρόνο από τη ζωή σου σε αυτό που αγαπάς, από τη στιγμή που εμείς έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και κάνουμε τόσο κόσμο σε όλη την Ελλάδα περήφανο». 
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η αναγνώριση από τον κόσμο είναι κάτι πολύ σημαντικό και η αποθετική υποδοχή από τον κόσμο ήταν κάτι απίστευτο, μοναδικό και δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε σε μπάσκετ, ούτε σε ποδόσφαιρο, ούτε σε τίποτα. Η αναγνώριση σού δίνει δύναμη». 

-το αν ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να κάνει τη δική του δυναστεία στην Ελλάδα: 

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Εμένα δεν μου αρέσει ο όρος δυναστεία. Πιστεύω όμως πως αξίζουμε να κατακτήσουμε αυτά που έπρεπε να είχαν γίνει τόσα χρόνια και να μείνουμε στην κορυφή. Δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία οκταετία και να μην είναι στην Ελλάδα. Τώρα είναι και στην Ελλάδα. Τώρα είναι η αποκατάσταση της τάξης, αυτό που θέλουμε όλοι μας. 

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Αυτός είναι ο στόχος. Του χρόνου να κάνουμε το three-peat στην Ελλάδα και να περάσουμε στο Final Four, να παλέψουμε». 

-το αν υπήρξε ένα βήμα μπροστά ως προς το κλίμα των φετινών τελικών: 
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Και στο πρώτο παιχνίδι που είχαμε πάει στο ΟΑΚΑ, που χάσαμε στην κανονική περίοδο, υπήρχε πολιτισμός. Και οι τελικοί έγιναν σε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Τα δείγματα δεν είναι μόνο ο Διαμαντίδης, ένας τεράστιος αθλητής που τελείωσε την καριέρα του, ο Θανάσης ή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που μας έδωσαν συγχαρητήρια. Υπάρχει και ένας κόσμος του Παναθηναϊκού, 20.000 φίλαθλοι, που μας έδειξε έναν σεβασμό ή που έδειξε σεβασμό όταν ο Χάντερ τραυματίστηκε σε κρίσιμο σημείο. Μην το επικεντρώνουμε μόνο στους προέδρους. Αν εξαιρέσεις κάποιους που δεν το κάνουν επειδή μας βλέπουν σαν εχθρούς τους αλλά επειδή θέλουν να κερδίζει η ομάδα τους, πιστεύω πως έγιναν μεγάλα βήματα στους τελικούς σε ό,τι αφορά στην ατμόσφαιρα. Γράψαμε ιστορία, πήραμε το πρωτάθλημα εκεί μέσα και ήταν η κατάσταση ανθρώπινη και ομαλή. Είναι τεράστιο βήμα, το αναγνωρίζω αυτό». 
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Εμείς είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, γιατί ξεκίνησε από μας. Δεν το επιβάλαμε, αλλά οδηγήσαμε σε αυτό με όλες μας τις δυνάμεις. Η καταπολέμηση της βίας σε κάθε μορφή ήταν νούμερο ένα ζητούμενο για μας. Θέλουμε να πετύχουμε με το δικό μας τρόπο, σωστά, όχι με άλλες μεθόδους και άλλες καταστάσεις. Αν τώρα και ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος του, συμπεριφέρεται πολιτισμένα είναι μεγάλο όφελος για τον ελληνικό αθλητισμό». 

-το αν θα περιμένουν τα ΜΜΕ έξι ώρες κάτω από τα γραφεία της εταιρείας τους για το επικείμενο ραντεβού με τον Σπανούλη: 
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Εκείνη η συζήτηση-διαπραγμάτευση ήταν πολύ σημαντική για την ιστορία του Ολυμπιακού και του Βασίλη. Αναλύθηκαν τα πάντα. Το οικονομικό ήταν το τελευταίο που συζητήθηκε. Υπήρχαν άλλα θέματα που έπρεπε να συζητηθούν. Ο Ολυμπιακός παρέχει στο Βασίλη τη δυνατότητα να είναι ο ηγέτης του. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Ούτε μπορεί ο κάθε παίκτης να λέει πόσα λεπτά θα παίζει, αν θα είναι 10 , 20 ή 25 λεπτά και αν θα είναι αλλαγή του Βασίλη. Αυτά σε σοβαρές ομάδες δεν γίνονται. Ούτε εγγυημένοι χρόνοι υπάρχουν ούτε τίποτα. Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ήταν καθοριστική εκείνη η συζήτηση για τη συνέχειά του στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως επειδή έχουμε αναλύσει τα θέματα και ξέρουμε που στεκόμαστε θα είναι πιο σύντομα αυτή τη φορά. Θέλω να ελπίζω τουλάχιστον». 

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Πλέον μας γνωρίζει καλύτερα, τον γνωρίζουμε καλύτερα, είναι πολύτεκνος πατέρας, μεγαλώνουμε, τον εμπιστευόμαστε, μας εμπιστεύεται και ελπίζω και πιστεύω πως η κατάληξη θα είναι πιο σύντομη».

Best of internet