Οι τελικοί του ΝΒΑ έρχονται στον OTE TV

Gazzetta team
Οι τελικοί του ΝΒΑ έρχονται στον OTE TV

bet365

Οι μεγάλοι τελικοί του ΝΒΑ κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 3 Ιουνίου, αποκλειστικά στο ΟΤΕ SPORT 4HD.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς εναντίον Κλίβελαντ Καβαλίερς πράξη... δεύτερη! Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς έφτασαν μέχρι το τέλος του δρόμου και θα διεκδικήσουν ξανά το πρωτάθλημα στον κορυφαίο μπασκετικό οργανισμό στον πλανήτη.

Φυσικά, όλα τα παιχνίδια των φετινών τελικών θα έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και σε HD στο OTE SPORT 4HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Κατέβας, ο οποίος θα μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν κατά τη διάρκεια της πρώτης μεγάλης μάχης.

Πέρυσι ήταν ο Στεφ Κάρι και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου απέναντι στους... πληγωμένους από τραυματισμούς Κλίβελαντ Καβαλίερς. Φέτος, δείχνουν ακόμη καλύτεροι και προέρχονται από την καλύτερη regular season στην ιστορία του ΝΒΑ (73-9), αλλά και οι Καβαλίερς θα παραταχθούν με όλα τα μεγάλα αστέρια τους (Τζέιμς, Έρβινγκ, Λοβ) στη σύνθεσή τους.

Δεν έχετε λοιπόν, παρά να συντονιστείτε στο ΟΤΕ SPORT 4HD στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και να απολαύσετε το θέαμα από τους τελικούς του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη.

 

NBA Τελευταία Νέα