Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 4ος τελικός στις 19:30

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 4ος τελικός στις 19:30
Τελικοί Basket League, πράξη τέταρτη! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30/Novasports 2) με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν match ball και τους «πράσινους» να ψάχνουν τη νίκη και το 2-2 στο τελευταίο επίσημο ματς του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ!

Η φετινή σειρά των Τελικών ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να… περνάει από το ΣΕΦ και κάνοντας το 0-1 να έχει το πάνω χέρι! Ο Ολυμπιακός, όμως, απάντησε άμεσα! Αρχικά πήρε το «διπλό» στο ΟΑΚΑ με το buzzer beater του Βασίλη Σπανούλη κι εν συνεχεία εκμεταλλεύτηκε την έδρα του για το 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, πήραν ξανά το προβάδισμα, έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο στόχος τους είναι να τελειώσουν τη σειρά στο ΟΑΚΑ. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι και μάλιστα η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, με δεδομένη την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη. Ο υπαρχηγός της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται στα… πιτς κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάνει πλέον με διαφορετικό τρόπο τα πλάνα του.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο OAKA (σ.σ. έχει ήδη ανακοινωθεί sold out) θα είναι φορτισμένη από το γεγονός ότι το σημερινό (30/05) είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδης μπροστά στο κοινό της ομάδας, ωστόσο άπαντες στο «Τριφύλλι» σκέφτονται αποκλειστικά τη νίκη και το 2-2, προκειμένου να στείλουν τη σειρά σε 5ο παιχνίδι.... Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει κάποια νέα απουσία, εκτός από τη δεδομένη του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα