ΛεΜπρον: «Μπορούμε... ακόμα καλύτερα!» (vid)

ΛεΜπρον: «Μπορούμε... ακόμα καλύτερα!» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς (33π.) μίλησε για την πρόκριση των Κλίβελαντ Καβαλίερς στους Τελικούς του ΝΒΑ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Καϊρί Έρβινγκ και Κέβιν Λαβ.

«Έπρεπε να κάνω το παιχνίδι μου. Έπρεπε να είμαι από την αρχή σε «attack mode» και να εμπιστευτώ το σουτ μου. Από την στιγμή που τα σουτ ξεκίνησαν να μπαίνουν, προσπάθησα να βάλω και τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Ακόμα πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας μέχρι στιγμής στα πλέι οφ, αλλά αυτό που κάναμε είναι φοβερό. Τα παιδιά και το τεχνικό τιμ είναι απίστευτα. Φέτος θα εκτιμήσω πολύ το γεγονός πως είμαστε στους τελικούς», δήλωσε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πολύ περήφανος για τον Έρβινγκ και τον Λαβ. Πέρσι βρέθηκαν στον πάγκο στη μεγαλύτερη διάρκεια της post season, και τους πήρε καιρό να επιστρέψουν στο παρκέ. Έχουν κάνει μεγάλες εμφανίσεις, είμαι πολύ περήφανος γι'αυτούς».

Ο King James εμφανίστηκε συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στο επίτευγμα των έξι σερί Τελικών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό του Τορόντο για το χειροκρότημα.

 

NBA Τελευταία Νέα