Πεδουλάκης: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήκωναν το χέρι για φάουλ, ο Πηλοΐδης ούτε αυτά δεν έδινε!» (vid)

Πεδουλάκης: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήκωναν το χέρι για φάουλ, ο Πηλοΐδης ούτε αυτά δεν έδινε!» (vid)
Ο Αργύρης Πεδουλάκης χαρακτήρισε ηθικούς νικητές τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό κι έβαλε κατά του διαιτητή Τάσου Πηλοΐδη για τη διαιτησία του στο 2-1 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

«Εγώ έδωσα "συγχαρητήρια" στα παιδιά μας. Νομίζω ότι είναι ηθικοί νικητές. Παίξανε με πάρα πολλή ενέργεια, παρότι είχαν χάσει ένα ματς, το προηγούμενο, έτσι όπως τελείωσε στο τέλος και συνήθως κι ειδικά τα νέα παιδιά επηρεάζονται ψυχοπνευματικά. Τους έδωσα "συγχαρητήρια". Δε μπορώ να κλείνω τα μάτια. Νομίζω ότι το λάβαμε το μήνυμα. Δε μιλήσαμε στο προηγούμενο ματς. Σημαδεύτηκε ο Γκιστ, απ' την αρχή, βλέποντας το video με ηρεμία. Σήμερα σε αυτό το ρόλο ήταν ο Καλάθης κι ο Φώτσης. Ακόμη και στη σέντρα έκαναν φάουλ οι παίκτες του Ολυμπιακού, σήκωναν το χέρι τους κι έχουμε, για να μην αδικώ, για τον κύριο Πηλοΐδη... Ούτε αυτά δεν έδινε, ούτε αυτά! Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Παρότι η άμυνά μας δεν ήταν με hedge out, δεν ήταν επιθετική, ο Ολυμπιακός είχε βαρέσει 20 βολές. Δεν έχω να πω τίποτα, δεν έχω να σχολιάσω το παιχνίδι, δε θέλω να κοροϊδεύω ούτε τους παίκτες μου, ούτε τον εαυτό μου, ούτε εσάς. Εμείς θεωρούμε πως είμαστε ηθικοί νικητές. Αυτά» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου του Game 3 (77-72) των Τελικών της Α1 ο 52χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού., ο οποίος απέφυγε να μιλήσει γι' αστοχία είτε σε προσπάθεια για layup ή από οποιαδήποτε άλλη απόσταση, αφού «αυτά θα συμβούν».

«Χάσαμε γιατί στα τελευταία 5 λεπτά, όπως δεν είχαμε τον καλύτερο αμυντικό (Τζέιμς Γκιστ) κι ο Βασίλης (Σπανούλης) στο προηγούμενο ματς έβαλε 8 πόντους στο τέλος, σήμερα ήμασταν μπροστά 4 πόντους και μείναμε χωρίς τον leader μας (Νικ Καλάθης με 5φ.), που ήταν εξαιρετικός μες στο παιχνίδι κι επειδή ήταν εξαιρετικός σημαδεύτηκε απ' τον συγκεκριμένο άνθρωπο (Τάσος Πηλοΐδης) για να παίξουμε χωρίς τον leader στο τέλος. Είμαι ξεκάθαρος» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε σε video (17:25-21:20) όλα όσα είπε ο «Άρτζι»:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα