Σφαιρόπουλος: «Για να δημιουργήσουν εντυπώσεις τα περί διαιτησίας» (vid)

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Για να δημιουργήσουν εντυπώσεις τα περί διαιτησίας» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ερωτήθηκε για τις δηλώσεις περί διαιτησίας του Αργύρη Πεδουλάκη και τόνισε πως τα σουτ και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του δεν ήταν θέμα διαιτησίας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε αρχικά για τη νίκη: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, μία νίκη που μας δίνει προβάδισμα στη σειρά των τελικών. Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι που πήραμε πίσω το πλεονέκτημα έδρας, σήμερα είχαμε ένα επιπρόσθετο άγχος για να βρούμε τις λύσεις και να παίξουμε καλά στην άμυνα και την επίθεση. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε εύκολους πόντους και επιθετικά δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας δεν ήταν καλή, δεχτήκαμε 44 πόντους. Η άμυνά μας ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη. Στην τέταρτη περίοδο κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό με 10 πόντους και στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα. Και με τον Βασίλη και με τα άλλα παιδιά που δείξαν την εμπειρία τους και το μεγάλο μέταλλο που έχει η ομάδα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα των αντιπάλων, η πίεση σίγουρα θα μεταφερθεί τώρα στο αντίπαλο στρατόπεδο και νομίζω πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε ακόμη κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και χωρίς έκτροπα μας βοήθησε να νικήσουμε».

Για τις δηλώσεις του Πεδουλάκη περί διαιτησίας: «Το να φωνάζουμε τώρα για τη διαιτησία για να επηρεάσουμε για το επόμενο παιχνίδι… Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, ναι ήταν μπροστά στο σκορ, όμως εμείς με τα σουτ που βάλαμε των Παπαπέτρου και Σπανούλη... Τα σουτ και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε δεν ήταν θέμα διαιτησίας. Ούτε οι βολές που είπε. Στο προηγούμενο παιχνίδι που οι βολές ήταν 27-15 εμείς πήγαμε και κερδίσαμε. Πιο πολύ είναι για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις για το επόμενο παιχνίδι, παρά ότι ήταν η ουσία του θέματος».

Για τον Πρίντεζη: «Ζήτησε αλλαγή γιατί μετά από μία διεκδίκηση έπεσε άτσαλα με το πόδι που είχε πρόβλημα και τον είχε κρατήσει εκτός στα προημιτελικά και στα ημιτελικά εκτός. Και δεν δείχνει να είναι καλά το πόδι του».

Για τον Λοτζέσκι: «Ο Λοτζέσκι μάς έλειψε πολύ όλη τη χρονιά. Βλέπουμε και τώρα πόσο χρήσιμος παίκτης είναι, γιατί δημιουργεί και σκοράρει. Παίζοντας στο ‘2’ έχει και δημιουργία, κάτι που χρειαζόμαστε. Είναι ένα επιπλέον στοιχείο που βοηθά την ομάδα. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας που μας είχε λείψει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα