Κινδυνεύει με… βαριά καμπάνα ο Παναθηναϊκός!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ GAME 3

Κινδυνεύει με… βαριά καμπάνα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κάνει σκέψεις να μην κατέβει στον τρίτο τελικό κι αν τελικά το αποφασίσει, τότε θα υπάρξουν βαριές κυρώσεις!

Κινδυνεύει με… βαριά καμπάνα ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι»… φωνάζουν για την τελευταία φάση, θεωρώντας πως ο Βασίλης Σπανούλης έκανε βήματα πριν από το τρίποντο που διαμόρφωσε το τελικό 66-68. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις η ομάδα να μην κατέβει στον τρίτο τελικό, απόφαση που αν τελικά παρθεί θα έχει σοβαρές επιπτώσεις, όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Αναλυτικά, ο πειθαρχικός κανονισμός αναφέρει:

«α. Μηδενισμός της ομάδας της Κ.Α.Ε στην περίπτωση κατά την οποία από υπαιτιότητά της δεν διεξήχθη προγραμματισμένος αγώνας. Επίσης επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 5.500,00 €. Στην περίπτωση αυτή ο αγώνας κατακυρώνεται 20 – 0 υπέρ της αντιπάλου της.

β. Αφαίρεση έξι (6) βαθμών σε περίπτωση κατά την οποία η ομάδα της Κ.Α.Ε δεν συμμετέχει σε αγώνα Πρωταθλήματος συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός το οποίο συνιστά ανωτέρα βία ή αποχωρεί πριν από την λήξη του. Σε περίπτωση κατά την οποία ο αγώνας αυτός διεξάγεται στα πλαίσια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος οι 6 βαθμοί αφαιρούνται από την συνολική βαθμολογία την οποία θα συγκεντρώσει η ομάδα της Κ.Α.Ε μετά την ολοκλήρωσή της φάσης αυτής. Εάν διεξάγεται κατά την φάση των play - offs οι 6 βαθμοί αφαιρούνται από την βαθμολογία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και η ομάδα του αντιπάλου της Κ.Α.Ε προκρίνεται αυτόματα στην επόμενη φάση των αγώνων αυτών, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των μεταξύ τους συναντήσεων μέχρι εκείνη την στιγμή. Στην περίπτωση αυτή εις βάρος της Κ.Α.Ε επιβάλλεται και χρηματικό πρόστιμο 11.000,00 €.

Πλέον των ανωτέρω επιπτώσεων η ομάδα Κ.Α.Ε η οποία δεν συμμετέχει σε αγώνα ή αποχωρεί από αυτόν κατά την διεξαγωγή του αποκλείεται από οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή διοργάνωση κατά την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα ανωτέρω ισχύουν και σε περίπτωση κατά την οποία παραταχθούν στο γήπεδο οι αθλητές της ομάδος ακατάλληλα ή μη επαρκώς ενδεδυμένοι για την συμμετοχή τους στον αγώνα σύμφωνα με τα οριζόμενα στους κανονισμούς παιδιάς».

Best of internet