Βόβορας: «Έκανε βήματα ο Σπανούλης, όμως δε στεκόμαστε σ' αυτό»

Βόβορας: «Έκανε βήματα ο Σπανούλης, όμως δε στεκόμαστε σ' αυτό»

Gazzetta team
Βόβορας: «Έκανε βήματα ο Σπανούλης, όμως δε στεκόμαστε σ' αυτό»

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, τόνισε πως ο Σπανούλης έχει υποπέσει σε βήματα προτού ευστοχήσει στο νικητήριο τρίποντο του Ολυμπιακού, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δε θα πρέπει να μείνει σε αυτή τη φάση.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «break στο ΟΑΚΑ, ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών της Α1 σε 1-1, χάρη στο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στην εκπνοή του αγώνα.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο εκ των άμεσων συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, τόνισε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει κάνει βήματα προτού επιχειρήσει το νικητήριο σουτ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να επικεντρωθεί στα συνολικά αίτια της ήττας του και όχι στη συγκεκριμένη φάση.

«Είδαμε τη φάση στο βίντεο. Έγιναν βήματα από τον Σπανούλη στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού, όμως δεν πρέπει να σταθούμε σ' αυτό το σημείο, αλλά να δούμε πως φτάσαμε μέχρι εδώ. Δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής, όμως δυστυχώς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε. Ο Πρίντεζης έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι απόψε. Τα ριμπάουντ έκριναν το παιχνίδι στο τέλος. Εμείς βάλαμε ένα μεγάλο σουτ με τον Διαμαντίδη και απάντησε σε αυτό ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη. Στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι και το πως θα βελτιώσουμε τα λάθη μας», ήταν το σχόλιο του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα