Antetokounbros: «Να δείξουμε στον κόσμο τις ομορφιές της χώρας μας» (vids)

Antetokounbros: «Να δείξουμε στον κόσμο τις ομορφιές της χώρας μας» (vids)

bet365

Ενθουσιασμένοι που βρίσκονται στην «πόλη του μπάσκετ» εμφανίστηκαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Τα δυο αδέρφια, τα οποία βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για το «Antetokounbros Streetball Event» παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου, Βούλας Πατουλίδου, αλλά και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Όποτε θυμόμαστε κάτι για τη Θεσσαλονίκη, θυμόμαστε το μπάσκετ, τα Άρης-ΠΑΟΚ, τον Γκάλη, όλοι λένε "Γκάλης-Γκάλης-Γκάλης". Θέλουμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο, ιδίως στην Αμερική, τις ομορφιές της χώρας μας και γι' αυτό κάνουμε αυτό το event. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Στο ΝΒΑ κάποιοι λένε πως είστε ακόμη στη δραχμή και τους απαντήσαμε καταλλήλως, άλλοι λένε πόσο όμορφη χώρα έχουμε. Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου στους Νικς θα έρθουν το καλοκαίρι εδώ, είναι φανταστικό», είπε αρχικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

«Αιώνιος» τελικός, πράξη δεύτερη, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Ο Γιάννης από την πλευρά του μίλησε για τη σημασία του να κυνηγά κάποιος τα όνειρά του.

«Σε κάθε παιδί έλεγα και λέω να κυνηγούν μέχρι τέλους το όνειρο τους. Να μην τα παρατάνε ποτέ, να βάζουν στόχους. Θέλεις να γίνεις αστροναύτης; Ξεκίνα τη σκληρή δουλειά για να γίνεις αστροναύτης», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο του Basketplus:

 

NBA Τελευταία Νέα