Δοκιμάστηκε από τους Νάγκετς ο Ντόρσεϊ, που δηλώνει φαν του Ουέστμπρουκ (vid)

Δοκιμάστηκε από τους Νάγκετς ο Ντόρσεϊ, που δηλώνει φαν του Ουέστμπρουκ (vid)

Δοκιμάστηκε από τους Νάγκετς ο Ντόρσεϊ, που δηλώνει φαν του Ουέστμπρουκ (vid)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δοκιμάστηκε για πρώτη φορά από ομάδα του ΝΒΑ και τόνισε πως απολαμβάνει τη διαδικασία.

Ο Έλληνας γκαρντ του Όρεγκον, ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή στο επερχόμενο ντραφτ δήλωσε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το πως θα κινηθεί στη διαδικασία αυτή, τονίζοντας πάντως πως είναι χαρούμενος που οι Νάγκετς τον κάλεσαν.

«Όλα πηγαίνουν καλά. Αυτή ήταν η πρώτη μου δοκιμή, η πρώτη μου εμπειρία σε αυτή τη δοκιμασία. Είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα του ΝΒΑ θα μου πει τη γνώμη της», είπε αρχικά.

«Το απολαμβάνω και είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι οι Νάγκετς με κάλεσαν. Θέλω να παλεύω σκληρά σε κάθε κατοχή και σε κάθε κομμάτι της προπόνησης. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να ταιριάξω στο σύνολο, αυτή είναι μια απάντηση που πρέπει να δώσει η ομάδα, όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Θα μάθω από τους βετεράνους και θα μου άρεσε πολύ να γίνω draft από έναν τόσο σπουδαίο οργανισμό. Είμαι σκληρός εργάτης, θα με βρείτε στο γυμναστήριο ανά πάσα στιγμή. Πάντα προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος συμπαίκτης που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Θέλω να κερδίζω. Έχω πνεύμα νικητή», πρόσθεσε.

«Βλέπω τύπους με ανταγωνιστικό πνεύμα. Παιδιά όπως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ o Μάρκους Σμαρτ και ο Κεντάβιους Κάλτνγουελ-Πόουπ. Παρακολουθώ αυτούς που δουλεύουν σκληρά, αυτούς που παλεύουν για κάθε κατοχή. Μου αρέσουν αυτού του είδους οι παίκτες. Όσο για εμένα, περιμένω να ακούσω τι έχουν να μου πουν οι ομάδες, οι scouts και οι προπονητές, ώστε να αποφασίσω μετά πως θα κινηθώ».

Prospect Interview: Tyler Dorsey

Best of internet