Απίστευτο, 18+1 αποβολές και 3on2 στο ΟΑΚΑ (vids & pics)

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΚΟΤΑ, ΠΑΝΑΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΟΤΕΡΣ

Απίστευτο, 18+1 αποβολές και 3on2 στο ΟΑΚΑ (vids & pics)

Λίγο πριν τη λήξη του δεύτερου μικρού τελικού «αρπάχτηκαν» Παπαντωνίου και Σάκοτα με τον Ούοτερς. Μπήκαν οι πάγκοι μέσα και στη συνέχεια αποβλήθηκαν άπαντες. 

Απίστευτο, 18+1 αποβολές και 3on2 στο ΟΑΚΑ (vids & pics)

Αρκετή ένταση είχε ο δεύτερος μικρός τελικός στο ΟΑΚΑ. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Ντόμινικ Ουότερς έκανε λάθος και ο Νώντας Παπαντωνίου τον πλησίασε και κάτι του είπε. Ο Αμερικανός του Άρη αντέδρασε και κάπου εκεί μπήκε στη μέση ο Ντούσαν Σάκοτα για να συνεχιστεί εκ νέου η «κοκορομαχία».

Οι διαιτητές κατόπιν... instant replay αποφάσισαν να αποβάλλουν με ντισκαλιφιέ τους Παπαντωνίου, Σάκοτα, Ουότερς και Ουάιτ, ωστόσο δεν έμειναν εκεί... Λόγω του γεγονότος ότι άπαντες από τους πάγκους μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αποβλήθηκαν επίσης όπως ορίζουν οι κανονισμοί. 

Ο αγώνας συνεχίστηκε τρεις εναντίον τριών μέχρι που οι Θεσσαλονικείς έμειναν με δύο παίκτες αφού αποβλήθηκε με 5 φάουλ και ο Θοδωρής Ζάρας. 

Συνολικά στην αναμέτρηση υπήρξαν 19 αποβολές. Οι 16 λόγω της σύρραξης, ο ΜακΝιλ λόγω δύο τεχνικών ποινών και ο Ζάρας στο τέλος λόγω 5 φάουλ.

 

Best of internet