Χάουαρντ: «Ήθελα με τον Χάρντεν να γίνουμε όπως το Σακίλ-Κόμπι!»

Χάουαρντ: «Ήθελα με τον Χάρντεν να γίνουμε όπως το Σακίλ-Κόμπι!»

bet365

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ τόνισε πως ακόμα δεν έχει πάρει αποφάσεις για το μέλλον του και παράλληλα μίλησε για τη σχέση του με τον Τζέιμς Χάρντεν, αλλά και τον Κόμπι Μπράιαντ.

«Έχω μιλήσει με μερικούς φίλους μου για το θέμα. Δεν είχαμε την σεζόν που θέλαμε στο Χιούστον, ενώ ούτε εγώ έπαιξα όσο καλά ήθελα και αυτό με εκνεύρισε. Όσο τρελό κι αν ακούγεται όμως, δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω, επειδή όποτε το σκέφτομαι το μυαλό μου πηγαίνει… μπρος-πίσω. Δεν το χρειάζομαι όμως αυτό, οπότε έχω αφήσει την υπόθεση στα χέρια του μάνατζερ μου», ανέφερε ο Superman μιλώντας στο ESPN για το μέλλον του.

Για τον Τζέιμς Χάρντεν, είπε: «Πριν έρθω στο Χιούστον δεν τον ήξερα ως άνθρωπο. Μου άρεσε, όμως, το πώς επιτίθεται συνεχώς στο καλάθι. Όταν έμεινα ελεύθερος παρακολούθησα πολλές ώρες βίντεο για να παρατηρήσω το παιχνίδι του και πίστευα ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε σαν τον Σακίλ και τον Κόμπι. Και, πράγματι είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Δεν ξέρω όμως τι έγινε φέτος. Προσπαθώ κι εγώ να το καταλάβω. Καμία φορά αφήνεις πράγματα που συμβαίνουν εκτός γηπέδου να σε επηρεάζουν και πιθανότατα αυτό συνέβη και με εμάς...»

«Δεν ξέρω αν ο Κόμπι ήθελε...»

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί και στα όσα έγιναν με τον Κόμπι Μπράιαντ την περίοδο που αγωνίστηκαν μαζί τους Λέικερς: «Ήθελα να πετύχει αυτό το πάντρεμα στο Λος Άντζελες. Βρισκόμασταν, όμως, σε άλλη φάση της καριέρας μας. Όταν πήγα στους Λέικερς πολύς κόσμος με προειδοποίησε ότι ο Κόμπι θέλει να είναι ο σταρ της ομάδας. Και δε με πείραζε αυτό. Κάποια στιγμή όμως ο Κόμπι έβαλε πίεση πάνω μου όταν δήλωσε ότι ‘δεν έχουμε την πολυτέλεια να είναι τραυματίας ο Ντουάιτ, με τα μίντια να με ρωτάνε αν μίλησα μαζί του για τον τραυματισμό μου κι εγώ απάντησα ότι δεν ήξερα ότι έπρεπε να ρωτήσω συμπαίκτη μου για την υγεία μου. Όταν πήγα στο Λος Άντζελες είπα στον Κόμπι και σε όλη την ομάδα ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε είναι να βάλουμε τον εγωισμό μας στην άκρη. Εγώ ήθελα να παίξω μαζί του. Δεν ξέρω όμως αν ήθελε κι αυτός να παίξει μαζί μου».

 

NBA Τελευταία Νέα